Hvad kommer der i fjernsynet?

Hvad kommer der i fjernsynet?

Inden vi kaster os over husets fjernsyn, plejer vi at tjekke tv-oversigten i avisen ud. Diverse aviser har glimrende tv-guider, som hjælper os til de rette valg, når det handler om udsendelser i tv-apparatet. Nu er det blot ikke altid, at man lige har avisen ved hånden, men så er det en klar fordel, hvis man sidder ved en computer med internetadgang. Der findes nemlig finde tv-oversigter på diverse hjemmesider. Blandt favoritterne er DRs tv-oversigt, men TV2s tv-guide, Tvtid.dk, er bestemt også værd at tjekke ud i den forbindelse. Og så er der desuden en lille ny, som forsøger at kapre noget af markedet for tv-oversigter.

Den lille ny hedder Ontv.dk, og hjemmesiden frister med glimrende oversigter over danske og udenlandske kanaler. Desuden kategoriserer Ontv udsendelserne, således at det er nemmere at vælge og fravælge forskellige programtyper. Hvorfor få præsenteret diverse tv-serier, hvis man er træt af den slags? Hvis man opretter en profil på Ontv, har man mulighed for at få en sms-påmindelse, så man ikke glemmer at blænde op for husalteret, når favoritprogrammet starter op.

– En samlet oversigt over de forskellige kanaler er stadig meget gavnligt, men i takt med det øgede udbud af kanaler, vil brugerne få et endnu større behov for målrettethed og personlige tv-guides. Med sms-påmindelserne og de nye muligheder kan lystfiskeren eksempelvis sikre sig, at han aldrig misser programmer om fisk. Foreløbig har denne service været en stor succes, fortæller ejeren af Ontv, Morten Trolle.

www.ontv.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.