Hvad er Xbox SmartGlass?

Hvad er Xbox SmartGlass?

For ganske nyligt introducerede Microsoft et begreb, der hedder Xbox SmartGlass. Der er som bekendt gang i Microsoft i øjeblikket, hvor det nok er deres Windows 8, som har mest bevågenhed i medierne, Nettips inklusive. Der sker dog også andre spændende ting i virksomheden. Xbox SmartGlass er en af dem. Men hvad er Xbox SmartGlass egentlig? Kort fortalt er Xbox SmartGlass en metode til at styre dit favoritindhold på fjernsynet igennem Xbox 360. Og du kan gøre det via en tablet eller smartphone.

Konkret kan man sige, at Xbox SmartGlass hjælper dig nemmere til forskellige informationer og services. Du kan for eksempel sidde og se en film på fjernsynet og via Xbox SmartGlass hente oplysninger om skuespillere eller instruktører. Du kan kommentere løs på Facebook, og så kan du også redigere i dine personlige spillelister, mens du lytter til musikken. Du kan også tage Xbox SmartGlass app’en i brug og derved se indholdet direkte på fjernsynet. App’en er indtil videre udviklet til Windows 8, men lur mig om Microsogt ikke også udvider til andre attraktive OS’er som fx iOS og Android.

Ideen med Xbox SmartGlass er at skabe et bindeled mellem dine tekniske apparater. Du har måske musik og videoklip på telefonen, billeder på din tablet og favorit-websteder på pc’en. Xbox SmartGlass er et forsøg på at give dig mulighed for at tage al dette med dig, hvor end du går hen. Du kan desuden starte og spole i en film på fjernsynet. Bare du har app’en på dig. Meningen er også at du kan bruge app’en som en slags fjernbetjening til fjernsynet, så du let kommer hen til dine favorit hjemmesider, fx Nettips.dk. Vi kender vist alle det gedemarked, der finder sted, hvis man skal indtaste en hjemmesideadresse via fjernsynets indbyggede ”tastatur”.

{qtube vid:=NBGkSuaqWEE}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.