Hvad er PayPal?

Hvad er PayPal?

Hvis du agter at handle varer på nettet, kan du betale med Dankort, Visakort, Mastercard, Visa, American Express eller PayPal. De første betalingsmetoder er velkendte, mens den sidstnævnte, PayPal, er relativ ukendt for mange danskere. PayPal er en amerikansk opfindelse, og man kan betegne den som en slags alternativ pengeboks på internettet. Ved at oprette en konto på PayPal får man mulighed for at betale en række betalingstjenester på nettet uden at man behøver at angive kreditkortnummer og lignende til tjenesterne. Man har så at sige pengene stående i en pengetank, som man kan trække på uden at skulle bekymre sig om kortnumre og datoer.

Det smarte ved PayPal er desuden også at man overføre eller modtage betaling til/fra andre via e-mail. Det eneste man angiver, når man skal betale med sin PayPalkonto, er en e-mailadresse og et password.
Det er gratis at anvende PayPal, hvis man ser bort fra et gebyr, som falder, når man veksler valuta. Dette er eksempelvis gældende, hvis du handler varer på et udenlandsk site. Sikkerheden er også i top hos PayPal. Dine informationer og betalinger bliver krypteret, og PayPal udleverer ikke dine personlige oplysninger til andre.

www.paypal.com/dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.