Hundehvalpe til salg

Hundehvalpe til salg

Menneskets bedste ven er til salg på nettet. Og det har hunden været igennem mange år efterhånden. Her i huset fandt vi vores labrador, Karla, via Gul og Gratis, og efter en hyggelig køretur til Ribe besluttede vi os for at indlemme vovsen i vores familie. Trods damp, en anelse stædighed og pænt overskud er Karla en vidunderlig hund, og vi har ikke fortrudt købet af vuffi. Sådanne hundehvalpe kan købes på mange forskellige sites i Danmark, og en af de mere seriøse af slagsen hedder Dogsuniverse.dk – et meget dansk ord for et sted, der handler med danske hunde.

På hjemmesiden kan du annoncere gratis, hvis du har en stak hundehvalpe til salg. Det er det åbenbart ikke alle steder på internettet, og når noget kan købes for gratis penge, er det jo sikkert herligt.

Og penge kan der spares, hvis man tager i betragtning at der sælges 50.000 hundehvalpe i Danmark årligt. Nu er det ikke kun hvalpe, der kan sælges på hjemmesiden. Du kan også afhænde voksne hunde, og du kan naturligvis også søge efter hundehvalpe, hvis det er det, du er ude efter.

Uretfærdigt med betalte annoncer

– Vi synes, det var uretfærdigt, at både private og kenneler skulle betale for at få solgt deres hundehvalpe, sådan som det er tilfældet på en række andre websites. Derfor har vi lavet Dogsuniverse.dk, hvor det er helt gratis at oprette sig som bruger og sælge sine hundehvalpe, siger Torben Grue, direktør i firmaet bag Dogsuniverse.dk.

Når hundehvalpen skal sælges, opretter du en ny annonce med tekst, og hvor du kan uploade op til otte billeder af hundehvalpene. Hvis du har et videoklip af hundene, kan dette også lægges op til eventuelt interesserede købere. Desuden kan du læse om mere end 150 hunderacer, og du kan angive en række søgekriterier for den hund, du efterlyser: skal det være en rigtig familiehund, eller går du efter skødehunden? Hjemmesidens forum hjælper dig videre, hvis du har spørgsmål vedrørende menneskets bedste ven. Vuf!

www.dogsuniverse.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.