Hue med høretelefoner

Hue med høretelefoner

Nå for pokker. Jeg skal da lige love for at nogen har skruet ned for den udendørs temperatur her på det seneste. Handskerne er fundet frem, og det kan da heller ikke vare længe før vi skal have hue på hovedet. Sådan en blød, varm hue er da også noget af det bedste til at beskytte ens isse og ører, men det kan somme tider være en smule bøvlet at sætte høretelefoner i øregangen, for så er huen i vejen. Men måske ikke længere.

Nu kommer danske Chill Innovation nemlig på markedet med deres nyopfundne huer med indbygget trådløse Bluetooth høretelefoner. Wow! Der er tale om huer i et moderne design med thermolag, og under disse lag er der altså indopereret trådløse Bluettoth høretelefoner, som du via få klik kan koble til din smartphone, tablet eller pc. Du slipper altså for det bøvl, som ledningerne hurtigt medfører under huen.

Faktisk er der også indbygget mikrofon i huen, så ved hjælp af et bitte kontrolpanel indbygget i huen, kan du tage telefonen, mens du spadserer rundt og ligner en moderne Holger. Med kontrolpanelet kan du endvidere styre volumen for musik og tale, og du behøver dermed ikke at fumle din smartphone op af lommen for at besvare opkald eller skrue op eller ned for musikken.

De nye Chill Bluetooth huer har indbygget batteri, som naturligvis er genopladeligt, og det kan håndtere op til otte timers non stop musik og tale. Nu har jeg ikke afprøvet huen, så jeg kan hverken bekræfte batteri levetid eller kvaliteten af høretelefonerne, men det er da en sjov ide, som godt kunne blive lidt af et hit denne vinter.

Der er tale om huer i unisex design i én størrelse, og Chill Bluetooth huer kommer til a koste fra 369 kroner.

www.chill-innovation.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.