HP printer med mobil farveskærm

HP printer med mobil farveskærm

Her ved siden af mig står der en stor klods af en printer. Det er sådan en laserprinter fra Dell, som jeg egentlig er godt tilfreds med. Fine print til fornuftige priser. Printere har aldrig haft min kerneinteresse, men jeg fornemmer alligevel lidt nysgerrighed omkring den nyeste printer fra HP. Den er nemlig udstyret med sådan en fiks farveskærm, der kan pilles af printeren. HP kalder modellen HP Photosmart eStation All-in-One. Og hvad kan man så bruge den aftagelige farveskærm til?

Jo, du kan eksempelvis pille skærmen af printeren og bevæge dig lidt rundt i huset eller på kontoret. Skærmen er på lige omkring 18 cm, og det smarte ved skærmen er at den har trådløs wifi indbygget. Med andre ord kan du surfe på nettet, tjekke mails eller få stillet din nysgerrighed på Facebook, hvis du altså har adgang til trådløst netværk, dér hvor du befinder dig. Alt afvikles på Googles Android styresystem, og det er da ret genialt at du kan sende printjob af sted, mens du slapper af på divaneseren.

Det er muligt at tilslutte hovedtelefoner, og så kan du bruge SD-kort og USB-nøgler til skærmen, og dermed har du dine dokumenter og digitale billedfiler ved hånden. Den æder naturligvis lidt strøm, men skærmen lades op, når den sidder på holderen på printeren. Battteritiden er fire timer. Selve printeren er en såkaldt inkjet-model med fem blækpatroner, og så kan den scanne, kopiere og printe. Hvis der er internetforbindelse, kan du desuden bruge HP Photosmart eStation All-in-One som fax. Prisen er 2.999 kroner.

www.hp.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.