Høretelefoner til løb

Høretelefoner til løb

Det sker med jævne mellemrum at jeg indtager løbebåndet i Solo Fitness i Svendborg. Det er efter min mening byens bedste fitness center med det mest behagelige personale, man kan forestille sig.

Nå, men jeg nyder en løbetur i ny og næ, og her er det ret vigtigt for mig at jeg kan skovle diverse nyheder i mig, mens jeg løber. Derfor sætter jeg pris på gode høretelefoner, som jeg straks kobler til motionsmaskinernes indgang, så jeg kan se TV2 News, DR2 eller hvad der nu falder mig ind.

Høretelefoner frem for headset

Jeg har blot en større udfordring med høretelefoner: jeg duer ikke til de udgaver, som skal proppes ind i ørerne. Jeg vil hellere bede om gode traditionelle høretelefoner med bøjle over hovedet. De andre falder ud af mine ører. Konstant. Møgtræls, men sådan er det.

Jabra har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de spreder rygtet om deres gode headsets, altså disse ørepropper som breder lyden ud i dit blotte ansigt. Som sagt er jeg ikke den store øreprop person, men finder alligevel Jabras produkter så gode, at de fortjener lidt omtale her på Nettips.

Headset med pulsmåler

Jabra Sport Pulse Wireless er et headset, som har den enestående finesse, at det kan måle din puls via en indbygget pulsmåler. Du kan teste din ydeevne, tilpasse træningen efter din hjerterytme og sætte nye mål baseret på distance, tid eller forbrænding. Prisen er cirka 1.600 kroner.

Jabra Sport Rox Wireless er navnet på et andet sublimt headset, som byder på solid og god lyd i øregangene, hvis du kan få propperne til at sidde fast. Der er tale om et trådløst headset, som du kobler til din smartphone via Bluetooth. Når du tager headsettet af, går det automatisk i sparestrøm mode, hvis du klapper ørepropperne sammen via de indbyggede magneter. Prisen er cirka 1.200 kroner.

I disse dage bruger jeg høretelefoner fra Sennheiser og pønser på at anskaffe mig nogle nye. Hvis du har gode forslag, er du velkommen til at poste det her i kommentarfeltet.

www.jabra.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.