Høretelefoner fra Bose

Høretelefoner fra Bose

Mange af os pc-brugere ynder at lytte til musik, mens vi sidder ved apparatet. Andre sætter pris på gode lydoplevelser, når der er gang i skydevåben eller lignende fra gode computerspil. Det handler om at få så god en oplevelse som muligt ved pc’en, og det gælder også om at få så ren en lytter som overhovedet muligt. Bose smider netop nu nye høretelefoner på gaden. Serien med de nye høretelefoner hedder QuietComfort.

QuietComfort 15 Acoustic Noise Cancelling Headphones er den korte titel på disse høretelefoner… Teknologien skulle være endnu bedre end tidligere, og ifølge Bose selv er denne serie en videreudvikling af tidligere modeller, som også var meget støreducerende. Personligt har jeg ikke nogen som helst erfaring med Boses høretelefoner. Boses højttalere har altid været kendt for en udmærket kvalitet, og mon ikke denne kvalitet overføres til hovedtelefonerne uden problemer.

En vigtig faktor, når man har høretelefoner på, er at man er i stand til at lukke andre lyde ude. At gå og lytte til Pink Floyd eller The Killers, mens man kan høre naboens hund gø eller nabopassagerens telefonsamtale, er ikke nogen nydelse. Der skal være ro fra omgivelserne, før lydoplevelsen er komplet. Boses nye hørebøffer kan naturligvis bruges til tidens MP3afspillere, computere, mobiltelefoner og andre enheder, der sender lyd ud i æteren. QuietComfort 15 er i handlen nu og koster 2.695 kroner.

Andre detaljer

  • QuietComfort 15 fås i sort med detaljer i sølv
  • Leveres i smart etui
  • Udstyret med et enkelt lydkabel
  • Tilsluttes med bl.a. jackstik
  • Leveres desuden med en dobbeltstikadapter

www.bose.dk/EU/en/new-from-bose/quietcomfort-15-acoustic-noise-cancelling-headphones.jsp

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.