Hør de populære sange på nettet

Hør de populære sange på nettet

Nettet er efterhånden fyldt med en række spændende musiktjenester. Ingen nævnt, ingen glemt. En af de nyere jeg er faldet over, hedder Cantio. Cantio er en såkaldt online musikafspiller, der er i stand til at afspille tidens populære sange – og mere til. Afspilleren henter nemlig sangene via Youtube, så i stedet for at bruge data og båndbredde på videosekvenser, får du udelukkende sangen i streamet audio format. Dog er der mulighed for at se den tilknyttede video til sangen, hvis det er det du har lyst til.

Cantio forsøger at servere tidens populære sange for dig via den indbyggede top ti-liste, men du kan naturligvis også søge blandt de musikvideoer, der ligger på Youtube. Dette sker via Cantios søgefelt. Når dit søgeresultat dukker op på skærmen, er det muligt at sortere sangene i alfabetisk rækkefølge, eller du kan vælge at sortere albummæssigt. Hvis du opretter dig som bruger på sitet, får du endvidere mulighed for at gemme dine egne playlister, som du så kan vende tilbage til, hvis det er det du har lyst til.

For at få musikken til at spille, skal du lige dobbeltklikke på de ønskede sange, og bemærk at sitet af og til virker en anelse tung og ”lagging”.

www.cant.io

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.