Hold øje med hjemmesider

Hold øje med hjemmesider

Somme tider besøger vi en hjemmeside, hvor det hurtigt slår os, at der ikke er sket en hujende fis siden vores sidste besøg. I dag er det nemlig stadig ikke ualmindeligt, at hjemmesider ofte står uopdaterede hen, og det medfører pr automatik en tom smag i munden hos besøgende, som har lagt kræfter i at besøge hjemmesiden igen. Hvorfor besøge en hjemmeside, hvis den alligevel ikke er opdateret? Her på Nettips forsøger vi så vidt muligt at opdatere sitet dagligt, og vort forum holder også gang i dynamikken, men mange sites står ofte uberørte hen, når den første website-gejst har lagt sig. Men hvor kunne det være rart at holde øje med en hjemmeside?

Jo, man kunne snildt forestille sig, at man er på jagt efter den nyeste gadget fra Samsung. Man er måske dagligt inde for at se på Samsungs hjemmeside, om der er sket spændende nyt. Det kunne også være at man har lyst til at holde øje med konkurrentens hjemmeside. Har han spændende nyt på tapetet? Her er det praktisk med et værktøj, som kan holde øje med hjemmesider, og dette værktøj kunne for eksempel være en extension til browseren Google Chrome. Denne extension hedder Page Monitor og kan naturligvis hentes helt gratis.

Når Page Monitor er installeret, får du en lille knap til rådighed i Chrome. Når du så efterfølgende besøger en hjemmeside, som du ønsker at holde øje med, klikker du på knappen og vælger Monitor this page. Vupti! Så vil Page Monitor give dig besked, hvis hjemmesiden opdateres. Skulle du således pludselig holde øje med op til flere hjemmesider, vil Page Monitor give dig besked via knappen, som ”oplyses”. Ved at klikke på knappen og den pågældende hjemmeside, vil hjemmesiden nu åbnes i en ny fane i Chrome. Du vælger selv hvor ofte Page Monitor skal tjekke den pågældende hjemmeside. Du kan vælge mellem 5 sekunder og 2 dage og 7 timer. Dette valg foretages under Page Monitors indstillingsmuligheder. Her kan du også slå Skrivebordsnotifikationer til samt sætte lyd på, hvis du ønsker det.

https://chrome.google.com/webstore/detail/page-monitor/pemhgklkefakciniebenbfclihhmmfcd

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.