Hold øje med dem her

Hold øje med dem her

2015 bliver et godt år. Det er jeg slet ikke i tvivl om, og ser man på virksomheder, der måske vil skille sig ud i løbet af året, får du her navnene på nogle af dem. Inspirationen fik jeg via et slideshow på Slideshare.

Uber – god eller ond
Uber er nævnt mange gange, også i Danmark, hvor folk via en app på deers smartphone kan bestille en chauffør plus bil som alternativ til en ganske almindelig taxi. Der har været skrevet mange plus- og minusord om Uber. Ikke desto mindre er Uber på vej til at blive stort – hvis servicen vel at mærke forbliver lovlig.

www.uber.com

BlaBlaCar – mød nye rejsefæller
BlaBlaCar er noget tilsvarende Uber – og så alligevel ikke. Hvor Uber primært er de kortere ture, er BlaBlaCar henvendt til folk, som gerne vil ud på de længere ture og rejser. Hvorfor rejse alene, hvis du kan køre med en anden i hans/hendes bil?

www.blablacar.com

Andela – afrikanske talenter
Andela er en fransk opfindelse, hvor manden bag, Jeremy Johnson, vil forsøge at skabe forbindelse imellem afrikanske studerende og virksomheder fra hele verden, hvor begge parter har glæde af hinanden. De afrikanske studerende lærer fx at programmere og får penge for det.

www.andela.co
Denne her er spændende, synes jeg. Magic Leap er sådan en vanvittig idé, hvor virkeligheden pludselig får benspænd af uvirkeligheden. Det handler om at sende lys på et sted, og pludselig bliver lysbølger til virkelighed. Nej, jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare mig …

www.magicleap.com

Og så er der …
Nej, jeg synes du skal kaste dig over det nydelige slideshow på nedenstående link. Du vil dermed høre om så spændende upcoming brands som Yik Yak, Fuel3D, Instacart, ExitRound og Pop Up.

15 start ups i 2015

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.