Hjælp til online billedredigering

Hjælp til online billedredigering

Nochmal.dk er et dansk websted med mange nyttige og interessante informationer til folk som undertegnede. Sådan nogle seminørder, som elsker at bevæge sig rundt på nettet og spotte gulklumper på blogs og sociale medier.

Eric Ziengs er navnet på manden bag Nochmal, og han har bestemt ikke noget imod at dele tips og tricks med os alle sammen. Jeg har brugt mange gode timer på Erics website, og et af de seneste hits er Erics artikel om online billedbehandling.

Her giver Eric Ziengs en række adresser på hjemmesider, hvor du kan udføre billedbehandling online – altså hjemmesider der hjælper dig med fx at beskære billeder og rette op på lys og farver uden at du behøver at have et program installeret på din harddisk.

Jeg har eksempelvis en Chromebook – en bærbar med Googles styresystem – og her kan jeg ikke installere Windows programmer. Derfor er jeg nødt til at ty til online tjenester, der kan hjælpe mig. Eric røber 7 rigtigt gode tjenester i artiklen. Lad mig røbe lidt af godterne.

Canva – perfekt til sociale medier

Canva, som også tidligere er nævnt her på Nettips, er et godt sted at bevæge sig hen, hvis du skal have fabrikeret billeder til sociale medier som Twitter og Facebook.

Pixlr – stærkt

Personligt bruger jeg altid Pixlr, når jeg sidder med min Chromebook. Pixlr er et virkelig godt redskab, som på simpel vis minder en lille smule om Photoshop og Gimp i dets opbygning.

Piktochart – til infogrammer

Hvis du eller din virksomhed har brug for at servere facts for folket på illustrativ vis, er Piktochart et godt sted at kigge ind. Infogrammer kan skabes dér, og hvis du får skabt det rette infogram, kan det være ensbetydende med et boost på dit websites besøgstal.

Læs mere hos Nochmal, hvor du også får links til de enkelte tjenester: www.nochmal.dk/7-sider-med-gratis-billedredigering-online/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.