Hjælp til domænenavne

Hjælp til domænenavne

Verden er fyldt med internetadresser eller domæner, som de også kaldes. Disse www-adresser er eftertragtede – lige som de nemme telefonnumre – og domænehajer og virksomheder kæmper en daglig kamp for at få fingrene i de gode internetadresser – eller domæner om du vil. For et stykke tid siden ville jeg købe et godt domæne til min golfside, og hurtigt måtte jeg forbløffet konstatere at de gode adresser selvfølgelig var snuppet foran næsen på mig. Faktisk stod jeg i et tomrum, hvor jeg ikke anede hvad jeg skulle stille op. Jeg manglede inspiration. Nu vardet så heldigt at Pitchfork.dk var ledigt, så det domæne købte jeg, men jeg manglede faktisk en slags domæne søgemaskine og forslagsstiller. Det har jeg så fundet nu.

Hjælp til domænenavne kan nemlig høstes hos Panabee, en amerikansk tjeneste, som hjælper dig med at komme videre i jagten på den gode webadresse. Der er så at sige tale om et opslagsværk, hvis database dog godt kan tage fejl af registrerede og ledige domæner. Men Panabee fungerer på den måde, at du indtaster et søgeord og herefter vil Panabee gå i gang med at finde egnede domæner til dig. Udgangspunktet er det populære .com domæne, men du kan sagtens få hjælp til eksempelvis danske domæner, .dk. Du indtaster nemlig blot det ønskede søgeord efterfulgt af .dk, for eksempel

Golf.dk

Så går Panabee i gang med at finde egnede domæner til dig, og det kan du sikkert få meget fornøjelse ud af. Den er nemlig dejligt kreativ denne Panabee søgemaskine. Forslagene er nemlig udformet således, at den bytter rundt på bogstaver, sætter vokaler foran eller bagefter eller søde kælenavne. Jeg synes for eksempel at domænerne Golfita.dk eller Golfisto.dk er ret morsomme. Eller hvad med Golph.dk!

Jeg forsøgte mig med domænet Nettips.dk. Her foreslår Panabee blandt andet domænet Spitten.dk  -Nettips stavet bagfra!

www.panabee.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.