Hitliste over apps

Hitliste over apps

Apps er et af tidens store modeord. Apps dukker snart op over alt hvor vi færdes, og bag den noget nørdede udtryksform gemmer sig det faktum, at apps er små programmer og spil, som kan installeres på forskellige teknologiske apparater. Apps er først og fremmest blevet hot efter at Apple lancerede deres iPod og iPhone, men Google er kommet efter med deres Android system til smartphones. Det er især disse to firmaer, som har været med til at skabe opmærksomhed omkring apps, og der er den dag i dag tusindvis af apps til apparaterne. Men hvilke apps skal man gå efter?

Knut Nägele satte sig for at producere en hjemmeside, hvor disse apps blev lagt ind i en slags hitliste: hvilke apps er de mest downloadede, og hvordan finder jeg de pågældende apps? Derfor sammensatte han websitet Appworld.dk, hvor man konstant finder de aktuelle top-300-lister over de mest downloadede apps i Danmark indenfor forskellige kategorier. Årsagen til hjemmesiden er enkel: det kan være uoverskueligt at skabe sig et overblik over alle de apps, der er på markedet, og hvis man for eksempel browser i App Store på iPhone og iPad efter apps, kan man kun se ti apps ad gangen. På AppWorld.dk ser man 300 ad gangen.

I øjeblikket er det primært apps til iPod, iPhone og iPad, der listes op på hjemmesiden, men på sigt håber jeg at Knut fokuserer meget mere på Android, som er det styresystem, jeg anvender på min smartphone. I mellemtiden kan iPomanerne tjekke hitlisterne ud på websitet.

www.appworld.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.