Her er din julegave

Her er din julegave

Hvis du hører til den nysgerrige type, kan du sikkert godt tænke dig at vide, hvad du får i julegave i år. Julegaver er jo noget som mange mennesker sætter pris på, og det kan somme tider være svært at holde spændingen ud til den 24. december. Derfor er det glædeligt at Foreningen for Dansk Internethandel – FDIH – udløser spændingen via en sofistikeret pressemeddelelse, som røber hvilke ting der købes ind til juleaften i år. Samtidig fortæller FDIH at Post Danmark  har sagt ja til at levere julepakker helt op til lillejuleaften, fordi vi danskere er blevet pjattede med at bestille julegaverne på internettet. Men lad os lige kaste et blik på, hvad du måske får i julegave i år.

En undersøgelse fortæller, at der er nogle favoritprodukter, som bestilles hyppigt på nettet, og derfor er det slet ikke utopi at forestille sig at du for eksempel modtager et stykke legetøj, hvis du er barn. Tøj, sko og smykker er også populære julegaver, og til de lidt mere tekniske handler det om Software, film, musik, bøger og spil på elektronisk basis. Gavekort til spændende og sjove oplevelser, restaurantbesøg samt koncert- og teaterbilletter hører traditionen tro også til de mest købte julegaver på nettet sammen med sportsudstyr og ting til boligen.

Det anslås at hver tredje dansker handler julegaver på internettet, og de der handler aktivt på nettet vil købe endnu flere julegaver på nettet i år i forhold til sidste år. Nogen køber helt op til 80 procent af deres gaver på internettet. Hovedårsagerne til at handle julegaver på nettet er blandt andet at det er tidsbesparende at handler ved computeren. Man slipper for skubbende medkunder i butikkerne, og udvalget er langt større på nettet. Man sparer penge og så slipper man for at slæbe tunge pakker med hjem fra byen.

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.