Her er de gode programmer

Her er de gode programmer

Du hører sikkert til den del af befolkningen på nettet, som anvender søgemaskiner, når du leder efter godt software til din Windows pc. Google er jo et fremragende bud på et udgangspunkt, når tørst og hunger efter programmer melder sin ankomst, men der findes andre og egentlig lettere metoder. Nettips lader sig inspirere af en artikel på Lifehacker, hvor der gives ideer til gode websites med masser af software. Her bringer vi et par af ideerne.

AlternativeTo
Dette websted byder på en række fremragende programmer, som er oplagte alternativer til andet (kendt) software. Siden byder på fuldgode og kvalitativt tilfredsstillende programmer, og det virker såre enkelt: fortæl hvilket program du ønsker at udskifte, og straks får du et bud på et alternativ. Du finder software til alle de store systemer, blandt andet Windows, Mac, Linux, iPhone og Android.
www.alternativeto.net

AllMyApps
Hjemmesiden her er også et godt sted at gå på opdagelse, hvis du ønsker nyt software til din computer. Her er der tale om et program, som du installerer på din Windows maskine. Herefter får du adgang til en slags Kontrolpanel med mange forskellige kategorier af software. faktisk minder det lidt om den taktik som Linux har anvendt i lang tid: man klikker sig frem til den ønskede kategori, finder et velegnet program og klikker Installer. Vupti, og så klares det hele for dig. Denne fidus kræver en registrering, men det ser aldeles interessant ud.
www.allmyapps.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.