Her er 10 vilde videoer

Her er 10 vilde videoer

Er tiden langsom i dag? Hvorfor ikke fornøje dig en smule med YouTube?

YouTube er verdens mest eftertragtede sted, når det handler om at kyle videofilm indenbords. Der uploades film døgnet rundt, 24/7, 365 dage om året. Som semi-nørd er det absolut næsten abstrakt at tænke på, hvilken database, der skal drive et sted som YouTube, men lad det ligge. Jeg vil hellere fortælle om 10 videoer, der satte dagsordenen i 2015.

Det var i øvrigt i 2015, at YouTube kunne fejre sin 10 års fødselsdag. Det har været lidt af en rejse for YouTube, og i dag er det lige så sikkert som amen i kirken, at børn og unge mennesker slubrer videofilm i sig konstant, mens vi voksne nøjes med at titte ind med jævne mellemrum.

Her får du 10 vilde videoer fra 2015, som markerede små succeser på YouTube. Tjek dem ud og læg mærke til, hvor mange gange de er blevet set. Voldsomt. Meget voldsomt.

  1. Silento- Watch Me (Whip/Nae Nae) #WatchMeDanceOnaf Tianne King – der er dømt pigedans
  2. Clash of Clans: Revenge (Official Super Bowl TV Commercial)af Clash of Clans – tv reklame
  3. Crazy Plastic Ball PRANK!!af RomanAtwood – manden keder sig med ungerne, mens mor er på arbejde
  4. Love Has No Labels | Diversity & Inclusion | Ad Councilaf Ad Council – drop fordommene
  5. Lip Sync Battle with Will Ferrell, Kevin Hart and Jimmy Fallonaf The Tonight Show Starring Jimmy Fallon – amerikansk tv når det er værst?
  6. Justin Bieber Carpool Karaokeaf The Late Late Show with James Corden – Justin Bieber synger i bilen… og spiser pommes frites …
  7. 6ft Man in 6ft Giant Water Balloon – 4K – The Slow Mo Guysaf The Slow Mo Guys – se en mand i en vandballon
  8. Golden boy Calum Scott hits the right note | Audition Week 1 | Britain’s Got Talent 2015af Britain’s Got Talent – britisk stjerne fjernsyn – not!
  9. Dover Police DashCam Confessional (Shake it Off) af Dover Police – en syngende politimand i bilen
  10. Mean Tweets – President Obama Editionaf Jimmy Kimmel Live – Obama læser Tweets, hvor han bestemt ikke roses til skyerne.

Tja, der er meget lir ude på det store internet. YouTube er et genialt sted, som jeg gerne besøger, når jeg er på jagt efter gode musikvideoer eller mangler nogle gode grin.

Hvad bruger du YouTube til?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.