Headset på 5,5 gram

Headset på 5,5 gram

Du kender måske situationen: du spadserer rundt i Føtex og leder efter pastasuace og pludselig hører du en mandsstemme bag dig: er det mon dig vedkommende taler til? Næ nej, vedkommende har iført sig et headset, og nu går han altså rundt imellem hylderne med telefonen i lommen og snakker med venner, bekendte, familie og kunder, mens han handler ind.

Personligt har jeg et noget anstrengt forhold til mennesker, som synes det er genialt at snakke løs ude i verdenssamfundet, så alle omkring en kan høre dem. Tag nu at føre de samtaler, uden at andre skal belemres med diverse oplysninger om sygdomme, kundereferencer og hvad der ellers snakkes løs om.

Hænderne fri ved samtaler

Nå, tilbage til emnet som er et nyt headset fra Jabra. Jabra er kendt i hele verden for deres headsets i sublim kvalitet, og nu er Jabra ude med et nyt headset, som blev præsenteret for en måneds tid siden i Berlin til den store IFA udstilling. Det lille ny headset fra Jabra hedder Eclipse, og det vejer blot 5,5 gram. Dermed er der tale om et headset, som man snildt kan have siddende i øret længere tid ad gangen.

Personligt er jeg glad for at have et headset siddende i øregangen, når jeg arbejder ved computeren. Det sker jo at kunder ringer til Bojsen IT, og her er det særdeles rart at have hænderne fri, hvis der skal navigeres rundt på skærmen samtidig. Desuden er det rart at man ikke skal sidde med en halvtung smartphone i hånden i minutvis.

Jabra Eclipse er verdens letteste headset, og trods en beskeden vægt er der en vældig god lyd, både når du snakker og lytter. Selv påstår Jabra at headsettet indeholder en førsteklasses musikhøjtaler, men her vil jeg gerne indskyde at jeg aldrig kommer til at bruge Eclipse til dét formål. Her har jeg helt andre krav, som dette headset slet ikke kan leve op til.

Støjfri samtaler

Ikke desto mindre er Jabra Eclipse et velegnet headset til folk på farten. Når headsettet er ladet helt op, har du 10 timer at snakke løs i, inden det skal lades op igen. Jabra Eclipse er bygget op via Jabra’s noise cancellation teknologi, hvilket betyder at headsettet fokuserer på din stemme. Forestil dig at du står på en travl banegård med mange mennesker omkring dig. Her kender de fleste af os til den gene, som baggrundsstøjen medfører, men Eclipse sorterer baggrundsstøjen fra automatisk.

Det diskrete og nydelige Jabra Eclipse headset er desuden skabt uden generende knapper og den slags. Hvis du vil foretage et opkald, trykker du 2 gange på headsettet, og du kan sågar installere en Jabra Assist app på din smartphone, så du får endnu mere ud af headsettet. Her skal jeg fluks sige, at dette smarte træk ikke lykkedes med min Nexus 5 smartphone.

Jabra Eclipse serveres i en indbydende opladerstation, som ikke er større end at du kan have den med i lommen eller i tasken. Stationen har indbygget powerbank med 3 timers reservestrøm, så du kan nødoplade headsettet, hvis du pludselig løber tør.

Jabra Eclipse kan købes i en sort (og snart hvid) udgave og prisen ligger på 799 kroner.

www.jabra.dk/products/bluetooth/jabra_eclipse/jabra_eclipse_black

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.