Hans-Georg er død

Hans-Georg er død

Vores gode ven, kammerat og inspirator her på Nettips, Hans-Georg, sov ind fredag morgen efter længere tids hård sygdom.

Det er ingen hemmelighed at både Hans-Georg og hans kone, Dorte, led under svære sygdomme, hvilket han åbenhjertigt skrev om for et par år siden. Hans-Georgs ærlige og barske historie giver stof til eftertanke, og vi anbefaler at du læser den (link nederst).

På få dage har vi mistet to fantastiske mennesker, idet Hans-Georgs kone sov ind tirsdag eftermiddag. Det tab er forfærdeligt for os, men det er ingenting i forhold til den tomhed, som nu rammer Dortes og Hans-Georgs familie.

Trods en fantastisk hidsig lymfekræft formåede Hans-Georg at passe sin elskede, syge kone. Det gjorde han med stor kærlighed og ømhed, og hans livsindstilling kan alle mennesker lære noget af.

Det vi frygtede allermest, er altså sket: Dorte og Hans-Georg er ikke længere iblandt os, og vi må på bedste vis forsøge at komme videre. Det vil vi gøre her på Nettips.dk, for Hans-Georg ville blive skuffet, hvis han erfarede at vi slipper tøjlerne.

Nettips bliver ikke længere det samme. Nogensinde. Men det gør verden heller ikke i familien, som nu har mistet to enestående mennesker, der om nogen kæmpede til det sidste. Tirsdag formiddag publicerede Hans-Georg sin sidste artikel. Otte timer senere døde hans kone, og i morges sov HG stille ind, mens familie var hos ham. Dorte og Hans-Georg er atter sammen.

Æret være deres minde.

Hans-Georgs artikel om Det syge væsen

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.