Håndfri samtale pr telefon

Håndfri samtale pr telefon

Vi ved jo godt alle sammen, at bilkørsel og telefonsamtaler ikke hører godt sammen. Alt for mange færdselsuheld skyldes, at mange skal tjekke telefonopkald og sms beskeder, mens de sidder bag rattet, og så går det ofte galt. Opmærksomheden er pludselig ikke på asfalten men ved telefonen. Heldigvis findes der en række anordninger, der gør at folk kan have glæde af deres smartphone, mens de kører bil. Et af de mest udbredte hjælpemidler er små headsets man kan placere bag det ene øre, så man både kan høre hvad personen i den anden ende siger, og sige det man har behov for at sige den anden. Plantronics er ude med et nyt headset, som virker til både smartphones og fastnettelefoner.

Headsettet fra Plantronics hedder Voyager Legend CS, som trækker sig hælene på tidligere Voyager hedasets fra Plantronics. Ideen bag det nye headset er at man både skal kunne bruge det på kontoret og når man er på farten. En smart teknologi transporterer automatisk opkald til din smartphone videre til headsettet, og når du blot berører headsettet er du klar til at besvare opkaldet. Der følger en ladestation med headsettet, og denne ladestation forbinder du direkte til din fastnettelefon, hvis du stadig ejer sådan en bandit. En Lifter gør at du kan betjene fastnettelefonen med blot en berøring. Herefter kan du bevæge dig op til 9 meter væk fra telefonen og stadig bevare kontakten.

Du kan desuden afvise eller besvare indgående opkald med din stemme, og hvis du er meget snakkende, holder headsettet batteri i op til 7 timer. På standby holder batteriet i 11 dage. Dette headset er på markedet i slutningen af oktober og det kommer til at koste lige omkring 2250 kroner. Det er immervæk en slat penge, men hvis man er afhængig af at tale telefon og have hænderne fri til andre gøremål, er det en god ide at investere i sådan en form for teknologi.

www.plantronics.dk

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.