Guide til den nye software på PokerStars pokerroom

Guide til den nye software på PokerStars pokerroom

For ikke så længe siden opdaterede PokerStars deres pokersoftware. Du er måske allerede godt i gang med at benytte den nye software og har fundet ud af, hvordan du får glæde af de nye og forbedrede funktioner. Hvis ikke, så kan det være, at du har lidt svært ved at komme i gang med noget nyt, eller også kender du endnu ikke PokerStars’ pokersoftware. I givet fald er denne artikel lige noget for dig, og hvis du læser med, vil du fuldt ud være klar til at gå i gang med pokerroomets software.

PokerStars præsenterer den nye version 7

For ganske nylig lancerede verdens største pokerroom, PokerStars, altså deres nye pokersoftwareudspil, som de kalder PokerStars 7. Efter nogle måneder i aktion har det fået fine anmeldelser, og nedenfor kommer vi lidt nærmere ind på nogle af de nye og forbedrede funktioner. Spillere, der har vænnet sig til den gamle version 6, har således også måttet acceptere, at denne version udfases.

Et første kig på den nye Hovedlobby

Den nyeste softwareopdatering viser sig tydeligt allerede fra første gang, du logger ind, hvis du altså har spillet på de tidligere versioner. Der er tilføjet en række yderligere og innovative funktioner til hovedlobbyen, og spillene er sat enklere op.

pokerstars2

De faneblader, som du måske kender fra version 6, er nu dropdown menuer i stedet, hvilket gør det væsentligt lettere at manøvrere rundt i de forskellige spil, som du måtte have lyst til at spille eller kigge nærmere på. Et lille tip er, at du har mulighed for at vende tilbage til faneblads-looket, så kan du skifte til dette via indstillingerne, som du kommer til via værktøjsikonet.

Herudover kan du personalisere pokersoftwaren yderligere i PokerStars 7, og det er en af de funktioner, der har fået rigtig fine tilbagemeldinger, blandt andet på grund af filtrene. Filtrene kan gemme i forskellige udgaver, hvilket er praktisk, hvis man via dropdown menuer har skræddersyet sine spil og ikke vil spilde tid på at gøre dette igen, hver gang man logger ind for at spille

Turneringslobbyen og andre forbedringer

pokerstars3

Hvis du har benyttet en af de tidligere udgaver af PokerStars softwaren, så vil du nok særligt bemærke, at turneringslobbyen er gennemgribende forbedret. Det er lykkedes at skabe et væsentligt bedre overblik over turneringen, som man deltager i. Ganske vist er oplysningerne i denne lobby som før, men organiseringen er bare bedre, hvilket jo alt andet lige giver et godt overblik. Der er dog også blevet tilføjet noget, der kaldes chipsgraf, og det er en helt ny PokerStars funktion. Chipsgraf medvirker også til at give et overblik over din egen, dine modstanderes og den gennemsnitlige udvikling i chipstacks under en turnering.

En anden ny og rost funktion i den nyeste software er Favoritter, der minder om funktionen du finder i Windows, Microsoft Favoritter. Finder man et bord eller en pokerturnering m.v., som falder i ens smag, så kan man med et klik på et stjerneikon highlight’e det og dermed gemme det til favoritterne i spillet. Favoritter i menupunktet i venstre side øverst giver herefter enkelt og hurtig adgang til de favoritter, som du tidligere har givet en stjernemarkering.

Quick Seat funktionen er blevet forbedret i en sådan grad, at man skulle tro, at det var en spritny funktion i software n. Funktionen er blevet langt mere synlig, og vil du bare hurtigt i gang uden at skulle bruge tid på et finde et specifikt bord, så er det bare Quick Seat knappen, som du skal givet et tryk.

Sikkerheden ved PokerStars software

PokerStars gør naturligvis meget for at sikre, at deres software er så sikker som mulig. Kommunikationen mellem softwaren på din computer og PokerStars softwaren krypteres, men det stopper ikke her. Selve PokerStars softwaren er sikret mod muligheder for manipulation i forbindelse med download. Herudover er der indbyggede funktioner, der garanterer sikkerhed i løbet af spillene. Dette sker via kommunikationen mellem de involverede enheder via den bedste teknologi. Således sendes der ikke personlige date fra en spiller til en anden. PokerStars søger også at imødegå aftalt spil eller collusion. Der er indbygget forskellige kontroller, og afsløres det, at en spiller har deltaget i aftalt spil eller lignende, så vil spilleren få sin konto lukket.

pokerstars4

Tilbage er det vist bare at sige: Bare kom i gang med den nyeste PokerStars software!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.