Guide: Dropbox på dansk

Guide: Dropbox på dansk

Tidens smarte måde at gemme filer og mapper på, er at foretage handlingen i skyen, altså oppe i det store internet, hvor den ene Gigabyte efter den anden venter på dine gemmerier. Dropbox er efter min mening den bedste aktør på dette felt, og mange spørger interesseret til emnet, når jeg introducerer dem for tankegangen: at gemme sine ting i skyen og have adgang til dem overalt. Mange spørger: – Hvordan kommer jeg i gang med Dropbox?
Det vil jeg forsøge at forklare i denne lille guide til Dropbox.

 1. Start med at surfe ind på www.dropbox.com
 2. Klik på Sign in øverst til højre
 3. Klik på Create an account

Udfyld felterne med en gyldig mailadresse samt et opfindsomt password
Husk at sætte kryds ud for ”I agree to Dropbox terms”
Klik på knappen Create account

Nu er du parat til at bruge Dropbox

For at få det fulde udbytte af Dropbox anbefaler jeg dig at installere Dropbox-programmet, som naturligvis også er gratis. Du gør således:

 1. Klik på dit navn øverst til højre på hjemmesiden for Dropbox
 2. Klik på Install
 3. Klik på den blå knap Free download
 4. Vælg Åbn og følg guiden på skærmen

Når installationen er overstået, har du fået en ny mappe på din computer. Mappen hedder Dropbox, og alle de ting og sager som du gemmer i mappen, bliver automatisk gemt i en slags sikkerhedskopi på internettet.
Fidusen er at hvis du installerer Dropbox på andre computere eller smartphones, har du også dine filer der. Bemærk også at hvis du sletter Dropbox-filer på én computer, bliver disse filer også slette på de andre maskiner!

500 MB ekstra plads – gratis!
Jeg håber denne miniguide hjælper dig videre med dette fantastiske system. Og som rosinen i pølseenden: hvis du anvender dette link, når du tilmelder dig hos Dropbox, får du 500 MB ekstra at gøre godt med. Dropbox virker til Windows, Mac, Linux, iPhone iOS og Android.

{qtube vid:=OFb0NaeRmdg}

Læs også

1 Comment

 1. KEnt

  jeg har temmelig meget på min pc, og I dropbox, jeg vil derfor gerne slette filer i dropbox mapper på pc ,men ikke slette dem i dropbox i skyen, hvordan gør man det?

  Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.