Gud det er søndag

Gud det er søndag

Så er det søndag og de fleste glæder sig til at være sammen med familien og et par stykker glæder sig måske til at komme på arbejde igen. Der er sket vigtige ting i den forløbende uge, der er kommet et par nye maskiner fra Apple og så er det nye styresystem Windows 7 fra Microsoft.

Der er dog også sket et par ting der ikke altid når forsiden, har dog lige tjekket et par danske aviser, der har haft nogle af historierne, men hvis du ikke har set dem så er der her et par stykker der nok vil undre eller more dig.

Bar mås
29-årige Eric Williamson fra Springfield, Virginia stod op klokken halv 6 om morgenen, og da det var mørkt tændte han lyset i sit hjem. Da han var alene hjemme og fik lyst til en kop kaffe før badet gik han ud i sit køkken for at sætte kaffe på. Uheldigvis for ham havde han ikke noget tøj på, og da han bor i USA og ikke optræder i en TDC reklame, kan det være forbunden med en vis risiko, særlig når der på det modsatte fortov går en kvinde, der er gift med en politibetjent, sammen med sit 7 årige barn.

Kvinden tilkaldte politiet og Williamson blev anholdt og risikerer nu op til 1 års fængsel. Det der undre lidt er hvorfor det lokale politi nu udlevere flyveblade, der opfordre folk, der muligvis har set Williamson nøgen, til at melde sig. Gad vide hvorfor kvinden slæbte rundt med sit barn på det tidspunkt af dagen og er det egentlig ikke vindueskikkerne der bliver straffet her i landet.
http://news.iafrica.com/quirky/2002080.htm

Du finder en rapport fra Fox. News. her:
http://www.youtube.com/watch?v=uNyFB2b8laA&feature=response_watch

Hurra for Sverige
Hvis du har lavet et eller andet, der kan betyde at du ryger bag tremmerne, så kunne det være en fordel at gøre det i Sverige. Det er nu kommet frem at en indsat under et ophold i et svensk fængsel i 2007 beskadigede den ene lillefinger under et spil bordtennis.

Det kan være en smertelig oplevelse, så selvfølgelig anlagde den indsatte en erstatningssag mod de svenske fængselsmyndigheder. Efter at flere læger har vurderet sagen og der er blevet forelagt forskellige røntgenbilleder af fingeren, der var øm og hævet i flere dage, har den tidligere indsatte nu af Kammarkollegiet, der så på sagen, fået  bevilliget 18. 300 svenske kroner i erstatning.
http://www.thelocal.se/22854/20091024/

Halo-halo nogen hjemme?
Et fly fra Northwest Airlines der var på vej fra San Diego til Minneapolis på det der egentlig skulle have været en normal 3 timers flyvetur, endte med at skabe en lettere panik ved flykontrollen. I omkring en time var det ikke muligt at komme i kontakt med flyet, der ikke overholdt sin flyrute og kom over 240 kilometer ud af kurs.

Myndighederne havde på et tidspunkt at flyet var blevet hijacket og kontaktede de militære myndigheder i området, og de sendte 2 fly op. Efter en hel del forsøg fra myndighedernes side fik de endelig kontakt med piloterne, der landede flyet.

Begge piloter er nu midlertidig fritaget mens myndighederne prøver på at finde ud af hvad virkelig skete. I medierne har der været historier om at piloterne havde været involveret i en så hidsig diskussion at de havde glemt at passe deres arbejde, andre forklaringer går ud på at de skulle være faldet i søvn eller have brugt tiden på at tale i mobiltelefon. Uanset hvad forklaringen er så er der nok 2 der bliver arbejdsløse.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8321748.stm

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.