GTA 5 på trapperne

GTA 5 på trapperne

Et af de allerstørste spil nogensinde, GTA (Grand Theft Auto), er på trapperne i en splinterny version. Den kommende version hedder GTA 5, og spillet udkommer nu på tirsdag, hvor spilelskere fra hele verden formentlig vil invadere diverse spilbutikker og online shops for at købe spillet. GTA 5 udkommer til Playstation 3 og Xbox 360, og i bedste stil vil op til 16 spillere deltage i en omgang hardcore multiplayer med masser af action og drama. Der bliver tale om et pænt stort spil, så der skal to discs til Xbox 360, mens én er nok for PS3. Spillet skal nemlig installeres og fylder cirka 8 GB på konsollerne. Lad os se på, hvad GTA5 handler om, og hvilke suveræne muligheder spillerne kan se frem til.

Handlingen i GTA5 foregår i Los Santos, en metropol badet i sollys, hvor kreative sjæle og fallerede celebriteter lever side om side. Note: Der er formentlig tale om en fiktiv by, der tager afsæt i Los Angeles. Den økonomiske vækst er halvvejs gået i stå, så folket hygger sig med reality tv og hvad der ellers er for hånden i samfundet. Den tidligere gangster, Franklin, forsøger at skabe sig et liv på den moralske side, hvor lovlighed er et nøgleord for ham. Michael er også en eks-bandit, som troede han kunne skabe sig et godt liv ved at trække sig tilbage fra kriminaliteten, men han tager fejl. Trevor er i bogstaveligste forstand en syg gangster, som sætter lighedstegn mellem vold og overlevelse. Og det er disse 3 personer, som vil være gennemgående figurer i GTA5.

GTA 5 vil byde på en række nye tiltag, og spillet bliver endnu mere dynamisk end den tidligere udgave. Der bliver masser af missioner og hvis du har penge kan du købe en række hjælpemidler, der gør dit liv lidt lettere. Krudt og kugler bliver der også masser af, og du skal virkelig tage dig i agt, hvis du skal gøre dig forhåbninger om succes i GTA 5. Fartøjer findes i mange udgaver, både til lands, i luften og til vands. Og så skal vi ellers ikke røbe mere i denne omgang. Nettips satser på at få set ekstra grundigt på spillet, når det er udgivet, og så skal vi ikke spare på en anmeldelse af GTA 5, som måske bliver spillet over alle spil i 2013. Dette ved vi meget mere om på tirsdag, når spillet står klar.

www.rockstargames.com/V/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.