GrooveWalrus er heftig smart

GrooveWalrus er heftig smart

Mange sites byder på stream af musik i alskens udgaver. Personligt er jeg ret vild med DRs netradio, hvor jeg tit lytter med, mens diverse arbejdsopgaver klares ved tastaturet. Der er dog i specielle situationer, hvor det er rart at lytte til en bestemt slags musik ag en bestemt kunstner. I de tilfælde er jeg superglad for Grooveshark.
Her kan du søge efter kunstnere, og i langt de fleste af tilfældene finder Grooveshark musik af den kunstner, som du er på jagt efter. For at lytte til musikken dér, skal du altså ind på hjemmesiden for at søge efter musikken. Der er dog en anden mulighed.

Den hedder GrooveWalrus. Det er et gratis program, som indeholder en søgeboks, hvor du indtaster navnet på den kunstner, du ønsker at lytte til. Fidusen er at GrooveWalrus både søger efter kunstneren hos Grooveshark og hos Last.fm, et andet meget populært sted med masser af online musik. GrooveWalrus er simpelt bygget op, og der er ikke de store universitetskrav for at finde ud af programmet. Du søger ganske enkelt efter kunstneren eller navnet på en sang, hvorefter et søgeresultat toner frem på skærmen. Et dobbeltklik og vupti lander nummeret på din playliste.

Dine playlister kan gemmes, og derved bliver det nemmere for dig næste gang du ønsker at lytte til en playliste, du tidligere havde glæde af. Du kan endvidere hente andre brugeres playlister ind på din skærm. Desuden er der en række plugins parat til GrooveWalrus. En af de fornøjelige er muligheden for at trække sangteksterne frem på skærmen. Så kan du sidde og skråle med mens du gør regnearket færdigt.

www.groove-walrus.turnip-town.net

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.