Gratis trådløst internet

Gratis trådløst internet

Somme tider er det bare dejligt praktisk med trådløst netværk, også når man er på farten. Du har måske din ikke-3G iPad i tasken, eller du sidder på en udenlandsk destination og vil så gerne kanøfle vennerne i Wordfeud på din smartphone. Men hvordan sikrer man sig gratis trådløst netværk, altså gratis wifi på farten? Lifehacker har forfattet en artikel hvor de angiver en række tips til gratis trådløst internet. Nettips låner ideerne og bringer dem her i reduceret format, men anbefaler at du læser uddybende hos Lifehacker, hvor du også finder gode links til brug i den videre færden efter gratis trådløst internet.

Restauranter og hoteller
Mange restauranter og hoteller tilbyder gratis wifi til kunderne. Starbucks, McDonald’s og diverse hotelkæder har som regel gratis wifi i bygningen, så tjek restauranten ud, inden du køber en kop kaffe eller frokostplatte der.

WeFi
En anden løsning er at tjekke WeFi, som er en pænt stor database over hotspots med gratis internet. Da jeg tjekkede siden en mandag ved 13 tiden, var der over 127 millioner hotspots. Ikke så mange i Danmark, men dog alligevel nogle stykker. Du kan sågar hente en app til din smartphone, der hjælper dig med WeFi.

Skjulte netværk
Mange vælger at skjule deres trådløse netværk, netop for at undgå at andre snylter sig ind på det. Du kan downloade forskellige apps, som kan spotte sådanne skjulte netværk.

Brug din smartphone
Husk også at du kan bruge din dataforbindelse i telefonen til trådløst internet. Slå det såkaldte tethering til og opret dit eget trådløse internet, så du kan komme online med din computer eller tablet.

Og så er der andre gode forslag, som jeg ikke skal røbe her, så det skal du selv finde ud af ved at læse artiklen. Husk at det kan være farligt at bruge fremmede netværk, så alt er som altid på eget ansvar!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.