Gratis telefonsamtaler i Android

Gratis telefonsamtaler i Android

Selv om det i de senere uger har forlydt om lavere samtaletakster og datapriser på mobiltelefonen, når vi er i udlandet, er der stadig et pænt stykke vej til den gratis løsning. Danskerne har ganske vist nogle relativt lave priser på telefoni sammenlignet med mange andre lande i verden, og vi får da også smidt i reklamer i ansigtet, hvor mange GB data, fri sms og mms samt lave minuttakster skal friste os til de dominerende teleselskaber herhjemme. Og sådan er det mange steder i verden. Konkurrencen er hård, når det handler om at vinde kundernes gunst. Det ved Google også, og når det drejer sig om Googles styresystem til mobiltelefoner, ligger der snart en gratis løsning klar – også til danskerne. Kodeordet er Android.

I denne tid arbejdes der nemlig hårdt på at få NFC-teknologien til at spille sammen med Googles kort-system, Google Maps. Det er ingen hemmelighed at jo flere brugere Google har, jo større indtægter får firmaet via deres reklamer og annoncer. Det er lige præcis dette marked, Google nu fokuserer på: det talende folk, som gerne vil have en gratis tjeneste. Vi der anvender Gmail og Google Docs sætter stor pris på de gratis tjenester, som Google tilbyder, og når firmaet snart åbner op for gratis telefonsamtaler, forventes det at der sker et book i salget af Android telefoner. Det bliver nemlig ejerne af Android, som får adgang til den gratis service.

Gratis tilmelding
Det hele sker via IceCream Sandwich, som er kælenavnet for de nyere versioner af Android. Hvis man ejer sådan en smartphone med Android 4 (og derover), og hvis man er bruger på Google (det er man hvis man fx ejer en Gmail-adresse), så er der snart åbnet op for at du kan snakke gratis i mobiltelefon – uanset hvor du er. Det gælder også hvis du befinder dig i udlandet, og Googles servere vil samtidig give dig gratis adgang til deres tjenester, så du hele tiden kan læse, sende og modtage mails, også hvis du opholder dig i Timbuktu.

Det forventes at Googles største konkurrenter er på banen med lignende tiltag. Microsoft arbejder tæt sammen med Facebook om en gratis løsning, hvor Skype blandes ind i bolscheblandingen. Apple og deres iPhone er også gået i tænkeboks, hvilket ifølge troværdige kilder skulle indbefatte et samarbejde med Twitter. Rygterne er ikke bekræftede.

Hvis du ønsker gratis telefonsamtaler i Android, skal du meldes til (det er gratis) og kan gøres på www.freeandroidcalls.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.