Gratis strategispil

Gratis strategispil

Til de brugere, der har følt sig lidt snydt ved de sidste gratis spil vi har fundet på nettet, er her et spil for dem der er vild med turnbaserede spil. Spillet hedder Steel Panthers: World at War, og der er ganske rigtigt som mange sikkert har regnet ud tale om et strategisk krigsspil.

Spillet, som foregår under anden verdenskrig, giver dig rige muligheder for at bevise dine strategiske evner. Spillets IA er blevet forbedret og der er utallige muligheder for at tilrettelæge realismen i spillet. Hvis det ikke er nok, kan du lave dine egne baner. Spillet er maskinmæssigt ikke ret krævende, så hvis du har en 500 MHz maskine med et rimeligt grafikkort i, skulle du sagtens kunne køre spillet. Pladsen er det der afskrækker lidt, for det koster plads og båndbredde at downloade spillet.

Filen du henter ned fylder 415 MB, og kommer som en zip-fil, der skal pakkes ud, og derefter skal spillet installeres. Den midlertidige udpakning kan slettes efter installeringen. Det installerede spil fylder lidt over 1.1 GB.
Zip-filen pakker du ud med et pakkeprogram, og vi har tidligere omtalt et gratis pakkeprogram, der hedder 7-Zip
Så det er bare på med vanten og komme i gang.

På hjemmesiden hvorfra spillet downloades skal du tage en af de mirrors der findes lidt længere nede på siden. Tag en af dem der er grønne, for de er ikke fuld besat. Spillet kører på alle Windows versioner fra 98 og opefter og skulle også kunne køre på Linux. Der er mulighed for at vælge andre sprog end engelsk, men desværre ikke dansk. Når du henter spillet, kan du med fordel anvende en downloadgenerator

Spillets officielle hjemmeside: www.steelpanthersonline.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.