Gratis spil i frokostpausen

Gratis spil i frokostpausen

Icy Towers
I dette spil gælder det om at komme opad i tårnet så hurtigt som muligt. Spillet fylder – alt efter lydkvalitet – mellem tre og ni MB.
På hjemmesiden kan du vælge hvilken version du vil hente og herefter installere det. Det der er lidt specielt ved spillet, er at du har muligheden for at vælge mellem mange karakterer. Disse figurer henter du som zipfil og pakker dem ud i spillets mappe under karakterer. Det lyder faktisk sværere end det er, men hvis du er ny udi zipfiler og mapper, bør du få en god nørdven til at hjælpe dig. Her kan du hente den figur du vil bruge.

Popem
Et lille spil i tetris-genren. Der er fire forskellige slags opsætninger at vælge imellem.
Hvis man går ud fra standard-versionen, der er med kugler i forskellige farver, så går spillet i al sin enkelthed ud på at få ryddet pladen ved at trykke to gange på steder, hvor kuglen har samme farve. De forskellige muligheder i spillet ser du under Options (på dansk: muligheder).
Der er også mulighed for at gøre spillet sværere, for du kan sørge for at de forskellige objekter skifter plads hver gang du har klikket. Efter at have hentet spillet skal det installeres. Spillet fylder beskedne 660 KB og du kan hente det her fra en af de mirrors der står til rådighed. Spillet kan somme tider “gå i stå”, men ellers er der tale om et glimrende tidsfordriv.

Happyland Adventures (version 1.3)
Dette er et traditionelt platformsspil. Spillet downloader du fra deres forside lige under screenshots af spillet. Spillet fylder lidt lidt over en MB og efter det er hentet skal det installeres.
På startsiden af spillet kan du vælge mellem det traditionelle spil eller juleudgaven ved hjælp af piletasterne.
Der er flere baner at hente til spillet, og det gør du her. Hvis du ønsker at lægge andre mapper ind, bør du venligst læse Read me teksten.

Alle tre spil er testet og fri for spyware og så er de gratis.

www.freelunchdesign.com/games.shtml

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.