Gratis skydespil til folket

Gratis skydespil til folket

Selv om temperaturen ifølge kalenderen gerne skulle ligge på de 25 grader (eller deromkring), kan det godt anbefales at stresse en smule yderligere af foran skærmen. Måske har du en dårlig dag, eller måske trænger du til at afreagere vildt og voldsomt. I så fald bør du lige kaste et blik på dette gratis skydespil, som går under titlen Nexuiz. Der er tale om et gratis 3D shooterspil, der er udviklet under den gratis licens, GPL. GPL står for General Public License og betyder at alle har lov til at redigere i programkoderne. Der er altså tale om et spil, der løbende forbedres af folk fra en gruppe, der kalder sig Alientrap.

Deres version af spillet kan afvikles på både Windows, Linux og Mac, og lad det være sagt med det samme at grafikken – til trods for at spillet er gratis – bestemt er i orden og flot skruet sammen. I løbet af spillet udstyres du med en række håndvåben, som du håndterer i kampen mod fjenderne, og kringlede gange samt miljøer gør spillet til en glimrende oplevelse.

Man kan med rette efterlyse fornyende elementer i sådan et spil her, men til en omgang gratis fornøjelse synes jeg egentlig at det er kanonflot tilbud. Spillet er ikke så ressourcekrævende, som mange moderne spil er, men du bør dog mindst have en 800 MHz processor, et rimeligt 3D grafikkort samt 256 MB RAM i maskinen. Du skal trække omkring 190 MB ned fra Cyberspace, så sørg for at din internetforbindelse er rimelig toptunet. Vær også opmærksom på risikoen for knas i spillet, så her kan jeg kun henvise til nedenstående hjemmeside.

www.alientrap.org/nexuiz

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.