Gratis sikkerhedsprogrammer

Gratis sikkerhedsprogrammer

Sørg nu for at få installeret nogle sikkerhedsprogrammer, der holder øje med in pc. Gør det inden det er for sent.

Programmer, der holder øje med processerne på computeren, er vigtige. Hvis man ikke tænker sig om i en brøkdel af et sekund, kan det få slemme konsekvenser for tilværelsen foran computerskærmen. Et dobbeltklik på en vedhæftet fil eller en ignorering af en sikkerhedsadvarsel kan have stor betydning for de skadelige og djævelske sager, der udvikles af ondsindede personer. Læserne får her en buket gratis bekæmpelsessoftware til den private bruger.

Antivirus
AVG er et fremragende antivirusprogram, som – trods mange rygter om betaling – stadig fås i en god og gratis version. AVG holder hele tiden øje med aktiviteterne på computeren, og programmet skrider ind, hvis der foregår noget ”farligt”.
http://free.avg.com

Antispyware
Spyware er en kategori af skadeligt software i mange forskellige afskygninger. Fælles er at spyware både kan være irriterende og sladderhanksagtigt. Det handler simpelt hen om at få det fjernet fra pc’en. Hertil er Ad-Aware Free et godt program.
www.ad-aware.dk

Firewall
En firewall lukker af for uvedkommende, som forsøger at skaffe sig adgang til din computers harddisk. Det sker via internetforbindelsen. Desuden holder en firewall øje med programmer, som automatisk forsøger at sende informationer ”ud af huset” – altså som forsøger at sende dine fortrolige informationer ud på nettet. Comodo Firewall Pro er en udmærket og gratis løsning.
www.personalfirewall.comodo.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.