Gratis ringetoner online

Gratis ringetoner online

Nettips har tidligere omtalt et gratis program, der kan hjælpe dig med at skabe gratis ringetoner til din mobiltelefon. Programmet hedder Free Ringtone Maker og er relativt enkelt at gå til. Forleden dag faldt jeg over et alternativ, og det smarte ved dette alternativ er, at du ikke behøver at installere et program på din computer. Dermed skulle løsningen også virke til Linux og Mac (udokumenteret).

Den gratis onlinetjeneste til gratis ringetoner hedder Brinked. Sitet er finansieret via reklamer (den er set før), og som udgangspunkt skabes ringetonerne i formaterne mp3, wav og m4r (iPhone). Systemet er ikke revolutionerende, og dog… En af de måder du skaber ringetoner på, er at konvertere MP3-filer, som du har liggende på din harddisk. Men Brinked går et skridt videre ved at inkludere mulighed for at anvende Youtube videoklip (lydstumperne forstås) som ringetoner. Smart og måske på vippen af lovgivning om ophavsret.

Du skal altså selv vælge hvilken kilde du bruger, når du skal til at skabe ringetoner. Her vælger du om det er en MP3-fil eller måske et Youtube lydklip du vil gøre brug af. Med at par skydere vælger du den længde som ringetonen skal have. Når det er på plads, og Brinked har gjort som du befaler, er du klar til at downloade den gratis ringetone. Dette foregår ret enkelt ved at du vælger det filformat du ønsker ringetonen i. Når ringetonen er downloadet, handler det om at få denne overført til mobiltelefonen, og det kan måske volde lidt problemer afhængig af mærke, model und so weiter. Desuden kan det også drille, når den angivne fil skal indstilles som ringetone, men det må du selv bokse med, da det er noget forskelligt fra telefon til telefon. Bemærk i øvrigt at du har mulighed for at downloade ringetoner, som andre brugere har skabt. Men husk nu loven om ophavsret, ikke!

Jeg vedlægger her min egen tone (MP3), når der falder sms på min smartphone. Den er til fri afbenyttelse. Jeg har ingen yderligere kommentarer: Villy

www.brinked.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.