Gratis rabatkuponer på internettet

Gratis rabatkuponer på internettet

Rabatkupon til en billigere vare. En eftertragtet “vare”. Vi danskere er pjattede med at spare penge, når vi handler på nettet. Vi smasker hjemmesider som Edbpriser, Mobilpriser, Hvidevarepriser, Spilpriser og den slags i jagten på at finde den laveste pris på nettet. Faktisk lader det til at vi danskere har gode vilkår for at finde kvalitetsvarer på nettet til favorable priser. Nu kommer endnu et site til, der frister med attraktive priser til handelslystne danskere. Sitet hedder noget så dansk som Bownty.

Bownty blev stiftet for et halvt års tid siden, og formålet for hjemmesiden er at forære os danskere gratis rabatkuponer, så vi får varerne på nettet til endnu lavere priser. Bownty samler nemlig rabatkuponer sammen dagligt, og forærer os læsere links til de steder på nettet, hvor der er rabat i sigte. Via få klik på hjemmesiden kan man altså se om der er rabatkuponer i farvandet dér hvor man bor. I første omgang er det de større, danske byer der er listet op på hjemmesiden. Men hvorfor skabe sådan en hjemmeside, når de findes i forvejen?

Rabar´tkuponer, hurtigt og nemt – og irriterende!
– I Danmark findes der pt. 14 hjemmesider med rabatkuponer, og der er mange flere på verdensplan. Det er blevet uoverskueligt at finde de bedste priser på mad, velvære og oplevelser i en bestemt by, fordi man er nødt til at gå ind på alle siderne i jagten på den bedste pris. Bownty gør det hurtigt og nemt at finde frem til det bedste tilbud, fordi de alle er samlet på ét sted, fortæller to af grundlæggerne Palle Ladbye-Hansen og Steffen W. Frølund.

Nettips var forbi en tirsdag aften, og her var udvalget ikke overvældende. Der var rabatkuponer i byer som Aabenraa, Aalborg, Haderslev, København, Kolding, Odense, Randers, Viborg og nogle få ekstra. Det skal understreges at jeg finder de små “popup” reklamer med nyhedsbrev belastende og nærmest irriterende. Jeg spår hjemmesiden en relativ kort levetid, med mindre at Bownty virkelig kommer op på beatet og finder stakkevis af gratis rabatkuponer til os. Lad os nu se.

www.bownty.dk

Læs også

1 Comment

  1. Søren Larsen

    Den seneste rabatkode jeg selv brugte var til Jensens Bøfhus, men det var meget tydeligt at man fik en dårligere frokost end hvis man havde betalt fuld pris. Jeg synes ikke det er det værd at bruge rabat kuponnerne og dealsites.

    Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.