Gratis prøve: Lav din egen hjemmeside

Gratis prøve: Lav din egen hjemmeside

Vi har nævnt emnet før, men der er god grund til at gentage det: det er altså ikke længere så svært at oprette en hjemmeside, som det var engang. Den første Nettips blev udfærdiget i Microsoft Frontpage, hvorefter en specialprogrammet ASP-løsning udgjorde grundstammen for Nettips. I dag kører vi open source med CMS løsningen Joomla, og det er vi sådan set godt tilfredse med. For den lille dansker, som gerne vil i gang med at oprette og vedligeholde sin egen hjemmeside, kan det være næsten en uoverskuelig opgave, hvis man ikke har nogen til at hjælpe sig. I sådanne tilfælde kan det være ganske nyttigt at kaste sig over hjemmeside-servicen 123 Hjemmeside.

Vi har tidligere snakket om 123 Hjemmeside, og dette systems fordel er unægtelig, at det er nemt, og så kommer man hurtigt i gang. Man opretter sig som bruger og herefter får man mulighed for at oprette en hjemmeside helt gratis. Det gratis tilbud varer 30 dage, hvilket skulle være nok for dig at vurdere, om du agter at fortsætte med systemet. Og systemet indeholder mange forskellige muligheder og funktioner: Fotoalbums, Dagbog, Gæstebog, Videoklip, Stamtræ og andre muligheder venter på dig, og selv om 179 kroner i kvartalet lyder halvdyrt, skal man ikke tage fejl af, at 123 Hjemmeside er praktisk for folk, der bare vil i gang her og nu – også selv om de ikke orker et it kursus. 123 Hjemmeside er et glimrende system, som de fleste nybegyndere kan hitte ud af, og Nettips er partnere med firmaet..

Mange flotte webdesign
Der er mere end 200 skabeloner/layouts/webdesign at vælge imellem og du kan hele tiden følge med i hvordan din hjemmeside ser ud, hvis du skifter webdesign. Samtidig vil systemet holde øje med dine ændringer og redigeringer, og dermed kan din familie og venner øjeblikkeligt se, når du ændrer på hjemmesidens indhold. En statistik fortæller dig, hvor mange der besøger dit site, og du bliver tilbudt nyhedsbreve med inspiration til udvikling af din hjemmeside.

For den øvede og rutinerede it bruger, er 123 Hjemmeside måske ikke det oplagte valg, og nogen finder sikkert prisen i overkanten. 60 kroner om måneden er jo også en slags penge. Omvendt bifalder jeg løsningen over for folk, som gerne vil i gang hurtigt, nemt og gerne med 30 dages gratis afprøvning.

Få din egen hjemmeside med 30 dages gratis afprøvning

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.