Gratis programmer til Linux, Mac og Windows

Gratis programmer til Linux, Mac og Windows

Det er på denne tid af året at det vrimler med gratis programmer,og det er jo en god ting, da folk  for det meste har brugt alt for mange penge til julegaver og andre ting i december.

Over 40 programmer
Heise gør lige som så mange andre store internetsider, de finder gratis programmer til deres brugere, og det kunne jo være at du måske kan bruge det ene eller andet af dem. Heise har fundet gratis versioner af over 40 programmer til Linux, Mac og Windows. Nogle af programmerne kan bruges til alle styresystemer andre kun til et af dem.

Via linket kommer du til en side, hvor du kan vælge mellem de 20 mest populære downloads, top 10 downloads til Linux samt deres top 10 til Mac.

I øverste højre hjørne af billedet, der kommer frem, når du har valgt hvilken slags download du er interesseret i, kan du klikke videre, til du kommer til et program der interesserer dig.

Når du har fundet et program der ser interessant ud, så klikker du der på programmets navn og bliver ledt til en downloadside, hvor du kan se mere om programmet og samtidig se, hvilket sprog programmet er til rådighed i. Det ser ud til at mange af programmerne findes i engelsk version, måske en fordel, hvis tysk ikke er din stærke side.

Jeg har prøvet et af programmerne og det ser ud til at leve op til forventningerne.
http://www.nettips.dk/freeware/536-fa-overblik-med-q-dir-395.html

Så i stedet for at finde et program om dagen, har jeg valgt at linke til Heise, for så har man et stort udvalg på en gang. Har ikke testet mere end det ene program, så husk lige at tjekke under installationen af det program du vælger, om der er toolbar eller lignende små overraskelser med.

Hvis du render ind i et program der burde nævnes, så husk at linke til det, så andre også får glæde af det.

Programmerne finder du her:
http://www.heise.de/software/download/special/top_downloads_2009/67_1

Hvis du har behov for en oversættelse af programbeskrivelsen, så kunne du jo benytte denne her:
http://translate.google.com/#

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.