Gratis programmer til folket

Gratis programmer til folket

Programmer fås i mange former for licenser. Der er gratis programmer, som kan hentes uden at det koster en krone. Så er der shareware, hvor man typisk afprøver programmet i x antal dage, hvorefter man skal betale, hvis man ønsker at fortsætte med at bruge programmet. Så er der software, som indeholder en form for reklamer, som en slags ”betaling” for at bruge programmerne, og endelig er der software, som ganske enkelt koster penge. Ofte er det købeprogrammerne, der er ekstra meget fokus på, fordi mange computerbrugere anser købeprogrammer for at være bedst. Sådan hænger det naturligvis ikke sammen, men det skal jeg ikke kede dig med i denne artikel. Jeg vil langt hellere røbe et sted på nettet, hvor du kan hente købeprogrammer gratis!

Stedet hedder SoS, som i denne situation står for Shareware on Sale. Selv om ordet Sale giver mislyde, når artiklen her handler om gratis programmer, så er den altså god nok: de programmer, der ligger klar til download på webstedet er helt og aldeles gratis. Somme tider! Du kan dog støde ind i software, som stadig koster penge, men til nedsat pris. Med andre ord kan du gøre nogle gode køb, hvis du surfer ind på sitet en gang imellem. Du kan også vælge at abonnere på SoS’ nyhedsbrev og derigennem få information, når der er spændende nyheder på salgslisten. Jeg har netop tilmeldt mig og er derfor en anelse spændt på, om Indbakken invaderes af spamagtige tilstande.

Da jeg kom forbi en tirsdag eftermiddag var der forskellige programmer på plakaten. Lad mig nævne

  • Free Aimersoft DVD Creator. Før: 50 dollars. Nu: gratis
  • Free Kakasoft Any Parental Control. Før: 30 dollars. Nu: gratis
  • Macrorit Disk Partition Expert Server. Før: 100 dollars. Nu: 5 dollars
  • Ashampoo Photo Commander 10. Før: 40 dollars. Nu: gratis
  • Aneesoft YouTube Converter. Før: 25 dollars. Nu: 2 dollars
  • Atlantis Word Processor. Før: 35 dollars. Nu: 3 dollars

Du kan betale med almindelige kreditkort som Visa og Mastercard, eller du kan bruge en Paypal betalingsmulighed. Bemærk venligst at jeg endnu ikke har købt noget, så jeg kan naturligvis ikke garantere for smertefri oplevelser, men det skulle undre mig meget, om sitet ikke er troværdigt og ganske ok at bruge tid og penge på.

www.sharewareonsale.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.