Gratis programmer – nemt

Gratis programmer – nemt

Du, naboen og jeg ved udmærket at der er masser af gratis programmer på nettet. En søgning i Google efter freeware giver resultater nok til en times surfing eller to, men desværre er det også således at mange gratis programmer er knapt så nyttige. Måske mangler de vigtige funktionaliteter, eller måske er de fyldt med snavs, der får vores computere til at arbejde langsommere. Det handler med andre ord om at finde det rette freeware de rette steder. Freenew.net gør det nemt. Meget nemt.

Du surfer ind på hjemmesiden, hvor sitets bagfolk har gjort et godt stykke arbejde for dig. De har nemlig fundet en stak programmer, som er ganske nyttige. Hvilke? Det røber jeg om lidt. Inden da er det på sin plads at fortælle, at bagfolkene også har gjort det nemt for os at installere programmerne, idet en “installationspakke” stables på benene ud fra de valg du foretager. Og det er jo netop her, det bliver interessant, for hvilke gratis programmer ligger parat til dig? Bagfolkene har sammensat en “pakke” med anbefalede programmer. Dette indbefatter for eksempel gratis programmer som

  • Adobe Reader
  • AVG
  • Steam
  • Gimp
  • Skype
  • SuperAntispyware
  • VLC Mediaplayer

Men tøv ikke her, for der er rigtigt mange spændende stykker freeware, der venter på dine museklik. Du kan vælge at registrere dig på sitet, så det bliver nemmere fremover at hente freeware. Desuden får du en portabel version af pakken med i hånden. Lige til at proppe ind på din USB nøgle. Kats også gerne et blik ind i forummet på siden, hvor du måske får svar på nogle af dine eventuelle spørgsmål.

www.freenew.net

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.