Gratis plads til dine digitale fotos

Gratis plads til dine digitale fotos

Hvis man er på udkig efter gratis plads online, hvor man kan ”henlægge” sine digitale fotos, er der dukket et nyt tilbud op – endda et dansk et af slagsen. Sitet hedder noget så udansk som Mejuba, og manden bag er it ingeniør Nicolai Busekist. Han tager dermed kampen op imod mastodonter som Flickr, Photobucket og Picasa. Nicolai Busekist har arbejdet på Mejuba de seneste to år, og nu er han altså parat til at skyde sitet i gang for alvor.

Mejuba bliver en 100 procent gratis service, hvor vi brugere ikke kommer til at betale penge for at bruge den gratis plads, uanset hvor mange GB man agter at optage på sitet. Og Busekist synes at de førende på markedet bruger ”smarte kneb” for at lokke brugere til. Han siger:

Stor interesse fra begyndelsen
– De reklamerer alle med, at alt er gratis, men det er falsk markedsføring. Når man har brugt et vist antal GB, dukker der et lille skilt op: Betal venligst, hvis du vil videre. Hele grundtanken med ”Mejuba” er, at alt, absolut alt, skal være 100 procent gratis, og det tvivler jeg ikke på vil skabe jubel over hele verden, efterhånden som ”Mejuba” bliver kendt. Jeg vil gerne være bannerfører for, at familier, deres børn og bedsteforældre på kryds og tværs af generationerne begynder at udveksle deres fotos og videoer ude i cyberspace i stedet for at have dem liggende på computerens harddisk og dels fylde den op, og dels risikere at de pludselig forsvinder af en eller anden uforklarlig grund.

Mindre end to døgn efter Mejuba forlod betastadiet og blev lanceret for alvor på nettet, var der ifølge en pressemeddelelse tilmeldt 3.730 brugere fra hele verden. Og tallet stiger nu hurtigt for dag til dag. Måske en ide til Nettips’ere?
www.mejuba.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.