Gratis PC rens. Windows Defender Offline

Gratis PC rens. Windows Defender Offline

Rens din computer!

Sikkerhedsprogram fra Microsoft for pc’er der ikke vil starte. Microsoft er leverandør af to andre gratis programmer nemlig Microsoft Security Essentials og Microsoft Safety Scanner .

Selskabet leverer nu også en tredje løsning, og denne skal anvendes når det virkelig står skralt til med din Windows-installation.

I korte træk er der tale om en opstartbar cd eller USB-stick med værktøj der kan reparere opstartssektoren på harddisken, samt rense din maskine for virus, rootkits og anden skadelig programvare, ting der ikke lader sig fjerne mens Windows kører CD-en indeholder rigtignok også et renseprogram som kan køres i Windows, hvis antivirusprogrammet er udløbet eller ikke lader sig starte.

Microsoft understreger imidlertid at programmet ikke er nogen erstatning for sikkerhedsprogrammer som giver realtidsbeskyttelse, men en nødløsning når ting er gået meget ilde, som eksempel når Windows er så inficeret og at den  ikke lader sig starte.

Programmet findes til Windows 32 bits og 64 bits-version, og du finder mere information om hvordan du bruger programmet og kan downloade det fra

http://windows.microsoft.com/en-US/windows/what-is-windows-defender-offline/

Kilde: it.avisen.no

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.