Gratis online billedredigering

Gratis online billedredigering

Mange steder på nettet har man mulighed for at uploade billeder. Det gælder for eksempel i vort eget it debatforum, hvor massevis af tråde er lettere tilgængelige på grund af gode illustrationer, der beskriver de udfordringer som brugerne er udsat for. Et godt billede fortæller jo mere end tusind gloser, og derfor er det ofte en stor hjælp med et illustrativt billede, der forklarer sagens sammenhæng. Billeder bruges også på sites som Facebook og diverse dating-sites, hvor profilbilleder og lignende kan uploades til glæde for vennerne dér. Men hvad nu hvis billedet fylder for meget, eller hvis det trænger til en enkel redigering? Så har man jo brug for et billedprogram, ikke sandt?

Jo, et billedredigeringsprogram er klart at foretrække. Det giver større og bedre muligheder for en god redigering af billedet, men hvis det er små, enkle redigeringer, der er tale om, kan denne omgang gratis online billedredigering måske hjælpe dig. Og det virker supernemt.

  1. Du uploader dit billede
  2. Kort tid efter har du mulighed for at redigere i billedet
  3. Så gemmer du billedet og kan vælge at få det tilsendt pr. mail

Hvilke muligheder giver denne online billedredigering så?
Jo, der er små finurlige og nyttige processer, der sikkert hjælper dig i den rigtige retning. Du kan således

  • Beskære billeder
  • Ændre på billedstørrelse
  • Rotere billeder
  • Spejlvende lodret og vandret
  • Anvende enkle fotofiltre
  • Fjerne røde øjne
  • Småjustere billeder

Der er sågar indbygget en fortryd-knap, hvis du jokker i spinaten. Dette er altså et godt gratis alternativ til billedprogrammer, der skal installeres på computeren. Nyttigt hvis man er på farten og sidder ved en fremmed pc uden billedbehandlingsprogram.

www.flipmyphotos.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.