Gratis Office pakke fra Microsoft

Gratis Office pakke fra Microsoft

I mange herrens år har jeg været fan af den eminente Office pakke fra Microsoft. Word, Excel, Outlook og PowerPoint har altid været gode programmer i mine hænder, og det er da også de programmer jeg allerhelst anvender i dag, hvis jeg skal skrive, regne eller præsentere. Handler det om mail, er Outlook passé i min hverdag. Jeg anvender udelukkende Gmail til håndtering af mails – men det er en helt anden sag.

Microsoft Office er en rigtig god kontorpakke, og for et stykke tid siden præsenterede Microsoft deres gratis version af Office. Denne gratis version er nu klar med et nyt navn.

For blot få uger siden hed den gratis Office pakke nemlig Office Web Apps. I dag hedder den gratis office pakke Office Online, hvilket på tydelig vis indikerer at denne office pakke gør sig, når du bevæger dig online på nettet. Alt du behøver er en Microsoft konto, hvilket du allerede har, hvis du ejer en Hotmail, Live, Outlook eller MSN e-mailadresse.

Hvis du har sådan en Microsoft konto, logger du ind, hvorefter du har adgang til Office Online. Word, Excel, PowerPoint og OneNote venter på dig i såkaldte basisudgaver af programmerne. Det bnetyder med andre ord, at du får stillet nogle ”skrabede” versioner til rådighed, og du skal derfor leve med, at du ikke har programmernes fulde funktionalitet til din disposition.

Gratis office pakke online

Netop derfor vælger jeg at blive ved min Office 2013. Vender vi snuden mod Office Online, er det smart at man kan bruge denne Office pakke uanset om man er på smartphone, tablet eller computer, og uanset om man er til Internet Explorer, Chrome, Safari eller Firefox. Du får nem adgang til Office Online via OneDrive eller via Office.com. Man kan dele sine dokumenter med venner og bekendte, og man kan sågar redigere i dokumenterne samtidig.

Hvilken Office pakke bruger du?

www.office.com

Læs også

1 Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.