Gratis Monty Python

Gratis Monty Python

Er du til sort, engelsk humor? I så fald er der ekstra grund til at glæde dig, for Monty Python lægger deres gags online.

Vi er mange, som med glæde og humor i halsen tænker tilbage på 70’erne og 80’erne, hvor de skøre englændere fra Monty Python huserede tv-skærme og biograflærreder. De fantastisk søde og sympatiske englændere formåede i høj grad at vende op og ned på sagerne, og de har i høj grad været foregangsmænd for meget af den humor, vi nyder den dag i dag. Mange har – som undertegnede – savnet at gense de skægge videoklip, og det er der heldigvis rådet bod på nu. Det sker ikke overraskende på YouTube.

YouTube flyder nemlig med videosekvenser i alle afskygninger. Det gælder blandt andet videoklip fra de meget underholdende sketches, som Monty Python stod for i 1970’erne. Folkene bag det glade, engelske vanvid var trætte af at se folk uploade videosekvenserne uden tilladelse, så nu har de valgt at lægge hele molevitten ud på Youtube. Det er der kommet en ganske fornøjelig videokanal ud af. Der er således gensyn med blandt andet Den Sorte Ridder, Ministry of Silly Walks, Always Look on the Bright Side of Life og Dræberkaninen. Klippene er desværre ikke tekstet, men jeg garanterer alligevel et godt grin, hvis man kan lide de skøre englændere, og så er den tekniske kvalitet helt i top.

www.youtube.com/montypython

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.