Gratis mobil radio på smartphone

Gratis mobil radio på smartphone

Danske Janus Friis, som nogen læsere måske husker for at have skabt Skype, har muligvis fundet sig en lille ny, som måske er på vej til at skabe ham en øget formue. Eller rettere sagt: i 2010 skabte han en musik tjeneste, der hedder Rdio. Det er en af de smarte streaming tjenester, hvor du streamer musikken direkte ned via din 3G, 4G eller hvad du nu har af forbindelse til outer space. Indtil videre har Rdio været en tjeneste hvor du henter den streamede musik ned, men nu udvidere Rdio med en gratis mobil radio tjeneste, så man kan lytte til et hav af forskellige radiostationer fra hele verden. Tjenesten hedder Stations-First og giver adgang til over 30 millioner sange.

Du behøver ikke at have købt et abonnement hos Rdio for at få glæde af radiotjenesten, og der er forskellige services, som du måske kan få glæde af. Et tiltag, der hedder Home, bringer dig et feed af brugertilpasset musik, hvor dine musikvaner, smagsdommeres og venners musiksmag bringer dig forslag til ny musik. Du kan oprette Favoritter, så du samler din foretrukne musik og Trending giver dig et overblik over hvilke radiostationer, sange, albums, kunstnere og playlister der er populære blandt alle Rdio musik-elskere. Rdio er tilgængelig i 60 lande.

Personligt har jeg det ekstremt fint med Spotify, hvor vi for et beløb på omkring 100 kroner om måneden kan lytte til et hav af musik på smartphones, tablets og computere. Vi kan desuden downloade musikken, så vi kan lytte til den hele tiden – også selv om vi er offline. Bruger du specielle musiktjenester?

www.rdio.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.