Gratis golfspil online

Gratis golfspil online

Her hvor det er mørkt udenfor, temperaturen er dalet betydeligt og græsset er betydeligt vådt og blødt, er der for manges vedkommende dømt golf-fri periode. Drivers, bolde, bags og caps ligger og venter på, at det atter skal blive forår, så man kan komme ud og svinge golfkøllen på landets golfbaner. Her på Sydfyn har vi nogle glimrende forhold, både til ægte golfmedlemmer og til de af os, der blot ønsker en omgang pay-and-play golf. Nu behøver vi ikke længere at kede os, for vi kan udfordre hinanden i gratis golf på internettet.

Det sker på Wgt.com, hvor man registrerer sig som medlem. Det er helt gratis. Herefter kan man skræddersy sin profil og give de informationer, som man synes andre skal vide noget om. Man går måske også på jagt efter sine ægte venner derinde, og via et Facebook’sk system adder man sine venner. Herved er det let at se, om nogle af kammeraterne er online samtidig med en selv. Er de det, kan man udfordre dem til en omgang på den virtuelle golfbane.

Lavere handicap – højere respekt
Dette gratis golfspil er enestående godt lavet. Grafikken i spillet er naturligvis ikke overprangende, og det hænger sammen med at alt foregår via internetforbindelsen. Hvis man synes at det er for kedeligt og for ikke-dynamisk, opfordrer jeg jer til at købe Tiger Woods-spillene fra EA Sports, men jeg synes absolut at dette spil består med glans. Men tilbage til dette gratis golfspil. Når profilen er oprettet, er du klar til at entre forskellige udfordringer på golfbanen. Jeg råder varmt folk til at nærstudere de små video-tutorials. Her får du gode tips til hvordan du spiller mest optimalt, og man bliver aldrig for gammel til at lære.

Ellers har du adgang til træningsbaner, hvor du kan opøve og træne dit spil, og når du føler dig klar, melder du dig til de små turneringer, som der hele tiden er til rådighed i spillet. Du vælger imellem at spille “Tættest på flaget” eller Stroke, hvor du går enten ni eller 18 huller. Her handler det selvfølgelig om at bruge færrest slag. Når du er blevet rigtig skrap, mærker du straks at dit handicap falder og respekten stiger… Jo lavere handicap, jo højere kommer du op på rangstigen. Hvis du bliver en ægte golf-haj, vinder du måske pointpræmier.

Et fantastisk univers
Disse point kan bruges i golf-shoppen, hvor man kan købe diverse golfudstyr. Hvis man ikke har point nok på bogen, er det muligt at købe sig til point. Dette sker via dit kreditkort eller din Paypal-konto. Her fandt jeg relativt hurtigt ud af, at det betaler sig med små opjusteringer i starten. Nogle andre bolde samt en bedre putter har forbedret mit spil betydeligt – eller også er det bare overtro. Ikke desto mindre fornemmer jeg at mit spil i dette gratis golfspil er voksende i den rigtige retning.

Jeg har ofte haft det svært med online spil, for jeg har hverken været til skydere, drager eller monstre, så her har jeg helt klart manglet spændende udfordringer. Som helt nybegynder i golf, er Wgt.com et fantastisk univers, som vil få ventetiden til foråret til at føles kortere. Nu går jeg en runde eller fire, når tiden er til det, og jeg snupper meget gerne en dyst imod dig, hvis du har lyst.

www.wgt.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.