Gratis film på nettet

Gratis film på nettet

Gratis film på nettet? Lyder det for godt til at være sandt? For nyligt siden kunne man læse om musik-download via bibliotekernes hjemmeside, Netmusik.dk. Det er et gratis tilbud til borgere, som er udstyret med et lånernummer samt pinkode til bibliotekernes hjemmesider. Via dette login får man mulighed for at downloade musik til fri benyttelse i en uge. Herefter ophører musikken med at virke og kan derfor slettes fra din harddisk.

Nu lancerer bibliotekerne endnu et spændene tiltag, som sikkert interesserer en hel del: man kan nemlig hente og se gratis film direkte fra hjemmesiden Filmstriben.dk. Kort fortalt streamer man de gratis film fra internettet. Det betyder at man er afhængig af en fast internetforbindelse, da filmene ellers risikerer at “hakke” under afspilning. Filmstriben byder på et pænt udbud af spændende titler. Ud over gode dokumentarfilm bydes der også på 110 spillefilm i mange forskellige genrer, og antallet af nye, gratis film vil årligt vokse med cirka 100 styk. Et hurtigt blik røber titler som eksempelvis Far til fire på hjemmebane, Space Chimps, 16 Blocks, Evita, Chokolat samt Købmanden i Venedig.

Nye kunder i butikken
– Biblioteket betaler for adgangen og lånerne har fri adgang uden reserveringskø eller problemer med at aflevere filmen til tiden. Vi skønner at en del lånere vil være glade for denne mulighed frem for fysisk lån af en dvd, der måske er blevet lidt ridset. Det aflaster samtidig udlånet af vores film og forhåbentlig tiltrækker det nye lånere til biblioteket, siger Nina Stentebjerg-Hansen, publikumschef på Svendborg Bibliotek

For at få Filmstriben til at virke skal man være registreret låner, og ens lokale bibliotek skal være tilmeldt systemet. Desuden skal man have installeret Windows Media Player samt råde over en pænt hurtig internetadgang. God fornøjelse med de gratis film på nettet!

www.filmstriben.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.