Gratis FIFA World

Gratis FIFA World

Wow! Verdens bedste fodboldspil, FIFA-serien, fra Electronic Arts er snart ude i en spritny version til pc, og det enestående er, at der er tale om en gratis FIFA World. Det er EA Canada, der står bag udviklingen af det kommende FIFA World, og traditionen tro kan vi vente os en lækker grafik krydret med en masse gode oplevelser foran computeren. I mange år har FIFA-serien været dominerende på spilkonsoller, men nu satser EA altså på, at populariteten kan vende tilbage til computeren. Du får mere end 16.000 spillere og 600 klubber til din disposition, og det sker i en række forskellige måder at spille FIFA World på, for eksempel single player samt online mod andre spillere fra hele verden.

Du skal således blandt andet kæmpe om oprykning op igennem 10 divisioner, og fans kan udfordre computerstyrede klub- og landshold og på den måde gøre sig fortjent til pokaler og ærefulde titler. Især muligheden for at udfordre vennerne online skal nok blive et gigantisk hit. Det er nok ikke helt tilfældigt at EA tilbyder en gratis FIFA World. Der er kamp om dominansen på spilmarkedet, og EA ønsker sandsynligvis med dette gratis tiltag at få magten som den ukronede konge over sportsspil. Det ser også spændende ud, at EA vender tilbage med fokus på pc’en som spilredskab. I mange år har al fokus ligget på spilkonsollerne, men nu er der altså håb for pc-entusiaster som undertegnede.

Well, du kan altså spille en omgang gratis FIFA World ved at installere Origins gratis software, så du derigennem får adgang til FIFA World. Du skal også oprette en gratis konto Origin-konto, men så får du altså også adgang til verdens bedste fodboldspil på computeren. Du tilmelder div via nedenstående link, som fører dig til en spansk hjemmeside. Kyl din mailadresse i feltet og tryk på Enviar. Så er du godt på vej til en sjov fodboldoplevelse på din computer. Bemærk at du skal have en Origin konto for at komme i gang!

www.easportsfifaworld.com/es_MX/intro

www.origin.com/da-dk/store

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.