Gratis cloud antivirus

Gratis cloud antivirus

Gratis antivirus er ikke ensbetydende med dårlig antivirus. Vi har tidligere nævnt gode produkter som Avira, AVG, Avast og Microsoft Essentiels, og nu føjer vi et nyt spændende produkt til listen. Det anderledes ved dette produkt er at det er cloud-baseret, altså at mange funktioner styres direkte fra internettet.

Produktet hedder Panda Cloud Antivirus, og selv om mange på forhånd måske vender tomelfingeren nedad, mener vi at der er grund til at kigge nærmere på produktet. Panda Cloud Antivirus er et såkaldt anti-malware program, som både virker når computeren er offline og online. Programmet fås både i en gratis og i en Pro-version, der koster omkring 30 dollars. Panda Cloud Antivirus er ikke et spritnyt program, idet det ramte markedet for et års tid siden, og det anslås at det er downloadet cirka ti millioner gange.

Bruger ikke så meget RAM
Der hvor jeg især finder Panda Cloud Antivirus er spændende, er når ordet cloud indgår. Programmet hænger en del sammen med ”skyen”, altså cyberspace, og selv postulerer Panda, at programmet kan afvikles på langt defleste computere, uanset hvor store, små, kraftige og svage computerne er. Eksempelvis bruges en database over slemme filer og sager direkte på internettet (cloud) i stedet for at denne database skal placeres på computernes harddiske. I en pressemeddelelse fortæler Panda, at Panda Cloud Antivirus bruger cirka 15 MB RAM, hvor andre antivirusprodukter sagtens bruger 60 MB RAM.

Ifølge Neil Rubenking fra PCMag.com, “er Panda Cloud Antivirus 1.0 den bedste gratis antivirus…og nævnes som Editors’ Choice i kategorien Gratis antivirus. Mon Nettipslæserne er enige? Læs mere om og download Panda Cloud Antivirus på

www.cloudantivirus.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.