Gratis brænderprogram: BurnAware

Gratis brænderprogram: BurnAware

Gratis brænderprogram er altid et populært emne her på Nettips, og forleden dag faldt vi over BurnAware efter omtale på Lifehacker. BurnAware er et gratis brænderprogram, desværre ikke på dansk, som først var gratis, så kostede det penge, så blev det atter gratis med adware, og nu er det altså gratis igen uden forstyrrende reklamer og andre irritationsmomenter. Man skal blot hente lige i underkanten af fire MB – så er man klar til at brænde skiver af forskellig art.

Nu er der ikke tale om verdens mest avancerede brænderprogram. BurnAware i den gratis version understøtter de fleste gængse formater á la cd, dvd og Bluray, man kan brænde både data, musik og film,  der er mulighed for at skabe og brænde iso-filer og disse kan endda skabes, så de bliver “bootable”, altså de kan proppes i computeren ved opstart og køre direkte fra skive i stedet for at boote fra harddisk.

Brugerfladen i dette gratis brænderprogram?

Brugerfladen i dette gratis brænderprogram er meget enkel at hitte rede i: en række ikoner “spørger” dig næsten om, hvad du ønsker at brænde eller skabe, og da jeg ville producere en kopi af min nyindkøbte Kashmir-skive var processen særdeles enkel (som man kender det fra andre brænderprogrammer): jeg valgte Audio CD, udpegede numrene, som lå på min harddisk og så var brændingen godt og vel i gang. Brænderprocessen var overstået på lige godt to minutter. Hvilke krav stiller du et gratis brænderprogram?

www.burnaware.com/burnaware_free.html

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.