Gratis back up i skyen

Gratis back up i skyen

Oven på et godt indlæg fra Torben i forummet måtte jeg besøge omtalte websted for at se nærmere på de tilbud, der er til vores frie disposition.

Og der er absolut noget at komme efter, hvis man er på udkig efter gratis backup plads i skyen, altså deroppe hvor der egentlig ikke er noget, fordi det står på landjorden. Inden du nu læser videre, bør jeg nok fortælle at jeg ikke kender til alle mulighederne, og derfor er mit råd at du nærlæser detaljer og betingelser, inden du går i gang. Personligt synes jeg at Dropbox opfylder mange af de krav, jeg stiller til backup i skyen, men lad os nu hellere komme i gang.

www.symform.com byder på et godt tilbud, hvor du får stillet 10 GB gratis plads til backup til rådighed, hvis det er du går efter. Der er naturligvis mulighed for at opgradere mod betaling til en pris á 15 dollars om måneden, eller du kan bruge et noget anderledes betalingsmiddel: bytes. Her har du mulighed for at dele ledig plads på din harddisk til andre i en form for netværk.

www.mediafire.com tilbyder 50 GB plads til backup for nye brugere. 150 millioner brugere er på Mediafire hver måned, og i denne service er det muligt at dele og samarbejde om filer, hvor du (naturligvis) også får mulighed for at tilgå hele molevitten pr smartphone. Hvis du betaler halvanden dollars om måneden, får du en tjeneste, der er fri for reklamer. Hvis du lægger under 5 dollars om måneden, får du 250 GB plads.

www.adrive.comer også et tilbud, der er værd at se nærmere på, og Nettips har tidligere nævnt denne online lager tjeneste. Hvis du vælger den personlige plan, får du 50 GB helt gratis, hvis blot du kan leve med diverse reklamer. Du kan også betale for tjenesten, og her starter priserne på cirka 7 dollars pr måned.

www.filelocker.com er tjenesten, hvor du sammen 4 andre kan dele en konto, og hvor I hver især får 5 GB til jeres disposition. Gratis. Du uploader en fil, inviterer de mennesker som du gerne vil samarbejde med, og så er I ellers kørende. Hvis I er mere end 5 personer, koster det 5 dollars om måneden, men så ser det til gengæld ud til, at I får ubegrænset plads.

www.4sync.com minder jo en hel del om Sugarsync navnemæssigt. 4sync tilbyder dig 15 GB gratis plads til backup og den slags, og det virker både til Windows, Mac og smartphones. Har du brug for mere end 15 GB plads, kan du smide 6,25 dollars på disken om måneden. Så får du nemlig 100 GB plads.

www.mimedia.com er den sidste der skal nævnes i denne omgang. Her kan du få 7 GB gratis plads, som du altså kan bruge til lidt af hvert. Hvis du har behov for mere plads, så betal 5 dollars pr måned og få 100 GB plads. Så er du da dækket ind for et stykke tid.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.