Google ude med nyt look

Google ude med nyt look

Tjek lige Google ud i dag. Så vil du opdage, at verdensfirmaet og kongerne over diverse nettjenester har ændret på deres logo og andre udtryksformer.

Dette kommer helt præcist til udtryk, hvis du for eksempel bevæger dig ind på www.google.dk. Som i de gode gamle dage vil du til at begynde med se Googles logo over søgeboksen, men pludselig dukker en hånd op. En hånd med en klud.

Inden du ser dig om, er tavlen visket ren, og i stedet for det velkendte Google logo, ser du nu at Google har ændret deres look. Der er anvendt en meget mere enkel font (skrifftype), og de 6 bogstaver står meget mere rent og klart på skærmen. Det er særdeles nemt at se på mindre skærme, så tjek det eventuelt ud på smartphone eller tablet.

Bemærk også den lille dele-knap til højre for logoet. Google ved at vi deler med venner og bekendte, når vi er på internettet, og derfor er det nu nemmere at dele Google med vennerne. Lige i Googles tilfælde mener jeg at dele-knappen er overflødig. Hvem gider at dele et link til Googles søgemaskine – alle kender jo Google, ikke sandt? Bemærk i øvrigt som en lille detalje, at Google anerkender Facebook som deleværdigt objekt.

De 4 farver går igen

Heldigvis har Google valgt at bevare de kendte farver fra bogstaverne: blå, rød, gul og grøn. Skiftet skyldes helt sikkert, at det gamle logo var en smule gnidret på de små skærme, og at Google med deres nye paraply-organisation Alphabet ønsker at signalere til omverdenen, at de har gang i butikken.

Og på falderebet: snart vil du se Googles G udført i de 4 farver. Altså vil Google fremadrettet få os alle til nemt at genkende deres velkendte G, sammenstykket af 4 små dele i 4 forskellige farver.

Tillykke til Google med deres nye look. Jeg synes det ser pænt og veldesignet ud, og jeg vil glæde mig til at se nye logoer for Gmail, Google+, Maps samt alle de andre gode tjenester, som Google tilbyder.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.